Ugrás a tartalomra

A Telenor előfizetőinek nem lesz elérhető a FilmBox decembertől

Telenor logoA Telenor előfizetői november 30-tól nem tudják figyelemmel kísérni a FilmBox csatornák filmjeit, valamint nem lesz hozzáférésük a FilmBox Live videótárához sem az új csatornakiosztás szerint.

A Telenor MyTV szolgáltatásának előfizetése november utolsó napjától nem tartalmazza az FilmBox Live VoD szolgáltatást, valamint nem lesznek elérhetőek a FilmBox csatornái sem a szolgáltatón keresztül. Azok a tévénézők, akik eddig is más szolgáltatónál fizettek elő, ezentúl is zavartalanul élvezhetik a FilmBox öt csatornájának kínálatát, előfizetési csomagjuktól függően. Ezek a szolgáltatók továbbra is biztosítanak hozzáférést a FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox HD, FilmBox Family és FilmBox Plus csatornákhoz. A lehetőségekről és elérhetőségről az alábbi viszonteladói partnereinktől kérhetnek tájékoztatás: Digi, Invitel, MindigTV Extra, PR Telecom, Tarr, Telekom, UPC, UPC Direct, Vidanet.

A FilmBox Live videótárát többek között közvetlenül a weboldalán keresztül érheti el egy havi előfizetői csomag megvásárlásával, vagy érdeklődhet partnereinknél, akik között szerepel az Invitel, a MindigTV Extra, a PR Telecom, a UPC és UPC Direct, valamint a Vidanet is. A FilmBox Live VoD szolgáltatásának köszönhetően nem csupán díjnyertes amerikai és nemzetközi produkciók közül válogathat, de számos tematikus tévécsatornát és élő közvetítést is követhet. Ilyen például a FightBox, amely a küzdősportok kedvelőinek szolgáltat élő meccsközvetítéseket a világ minden tájáról, vagy a DocuBox, amely a dokumentumfilmek rajongóinak kedvez. Ezeken kívül további csatorna még a Fast&FunBox, amely az extrémsportokkal foglalkozik, a FashionBox divatprogramokat, a 360TuneBox pedig videóklipeket sugároz napi 24 órában. A FilmBox Live csatornakínálatban megtalálható még a FilmBox Art House is, amely az első független művészfilmeket bemutató csatorna.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott