Ugrás a tartalomra

A Terápia befejező évadának első epizódja az HBO kódolatlan napján

UPC Direct logoNovemberben van egy különleges, sorozatrajongók által hónapok óta várt hétfő: ez nap a Terápia harmadik, egyben befejező évadának bemutatója. Sőt, ezen a napon a UPC Direct előfizetői 24 órán keresztül ingyen kipróbálhatják az HBO csatornáját – november 13-től 14-ig kódolatlan lesz a mozicsatorna teljes műsora.

A Terápia 3. évadának első epizódját éppen ezen a napon, november 13-án hétfőn, este 8 órakor mutatják be a csatornán. Az első két évadból az már világossá vált, hogy Dargay András, a sorozat pszichológusa az átlagostól eltérő módszereket használ. Az ülések során szokatlanul közel engedi magához a pácienseit, és olykor meg is szegi a szakmai és etikai szabályokat, ami a magánéletére is kihatással van. A záró évadban András minden eddiginél messzebbre megy. Hogy elbújjon az önmagával való szembenézés elől, feláldozza a professzionalizmust, és a saját elképzelései szerint próbál segítséget nyújtani a hozzá fordulóknak.

A 35 epizód során a nézők találkozhatnak a korábbi évadokban már jól megszokott karakterekkel, Mácsai Pállal, Csákányi Eszterrel és Péterfy Borival, de új eseteket, új pácienseket is nyomon követhetünk a kibontakozó történetek során…

A Terápia nem az egyetlen sorozat, mely miatt ezen a hétfőn érdemes lesz az HBO-ra kapcsolni. Az HBO saját gyártású sorozata titkokkal teli, fordulatos történetben mutatja be három anya életét Monterey-ben, ahol egy jótékonysági esten gyilkosság történik, de sem az áldozat, sem a gyilkos kiléte nem derül ki az első részből. A Hatalmas kis hazugságok rajongói újra megnézhetik az első epizódot, akik pedig eddig elmulasztották ezt az élményt, most lehetőségük nyílik, hogy pótolják.

Az HBO kódolatlan napján a Trónok harca fantasy hetedik évadának egy epizódja is adásba kerül – akár a korábbi évad, úgy a mostani is nagyban eredeti tartalmakból építkezik, amelyek nem találhatóak meg R.R. Martin A tűz és jég dala című fantasy sorozatában.

Az HBO csatornát a UPC Direct előfizetői az 58-as csatornahelyen találják.

A kódolatlan időszak minden UPC Direct előfizető számára elérhető, függetlenül attól, hogy milyen csomagra fizettek elő. További információkért kattintson a lentebbi, "UPC Direct műholdas csatornakiosztás" oldalra, ahol a csatornák teljes listáját és azok frekvenciáit is megtalálja/letöltheti.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott