Ugrás a tartalomra

A TLC május 10-től már a DIGI kínálatában is elérhető

TLC logoA TLC, a Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) portfóliójának elsősorban női közönséget célzó szórakoztató és életmódcsatornája 2012. május 10-től már a Digi műholdas és kábeltelevíziós előfizetői számára is elérhető lesz. A TLC különleges, valós emberi történeteket feldolgozó programjait és az egészség, utazás, környezet, család, gasztronómia, lakberendezés témáival foglalkozó inspiráló műsorait mostantól még szélesebb közönség követheti figyelemmel.

A TLC májusi programján többek között olyan régi kedvencek új epizódjait is láthatjuk, mint a Mondj igent a ruhára, a Tortakirály és a Kényszeres gyűjtögetők – élve eltemetve. A műsorkínálatban sok más izgalmas program mellett új sorozatpremiereket is találunk: a Cuki csapat, az Amerika falatról falatra és a Visszakapom az arcom tartalmas, eredeti és változatos szórakozást kínál immár a Digi előfizetői számára is.

A TLC jelenléte a Digi kínálatában egyedülálló műsoraink vonzerejét mutatja. Biztos vagyok benne, hogy a csatorna izgalmas programjai a Digi előfizetői körében is nagy sikert aratnak majd. A TLC már jól ismert csatornamárka az európai piacon, ezért nagyon örülünk, hogy a Digivel való együttműködés Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban is elhozza a nézőknek a minőségi és szórakoztató programok széles választékát” – mondta el Olgierd Dobrzynski, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai country managere.

A TLC, az Amerikai Egyesült Államok egyik legnépszerűbb csatornája életmód- és valóságon alapuló, inspiráló és szórakoztató programjaival a főként 25-49 év közötti nőket célozza meg. A műsorok fő témái a főzés, a család, a divat, az utazás, az egészség és az élet nagy eseményei. A csatorna különleges, valódi emberek hiteles és eredeti történeteit mutatja be gazdag tartalommal. A TLC programjai a szórakoztatás mellett arra ösztönzik a nézőket, hogy bővítsék ismereteiket és szélesítsék látókörüket.

A TLC 2012. május 10-től lesz elérhető a Digi kínálatában. Műsorán szerepet kapnak a Discovery Travel&Living legkedveltebb programjainak új epizódjai, többek között új évaddal jelentkezik a Mit ne vegyél fel?, a Tortakirály és a Mondj igent a ruhára is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott