Ugrás a tartalomra

A Travel Channel bekebelezésére készül a Discovery

Travel Channel logoÚjabb akvizícióra készül a Discovery Communications, ezúttal a Travel Channel tulajdonosa a kiszemelt célpont.

Az Eurosport után, mely esetében a legfrissebb hírek szerint felgyorsítják azt a folyamatot, melynek során többségi Discovery tulajdonba kerül, újabb felvásárlásra készül a médiaóriás, ezúttal a Scripps Networks Interactive-ra vetettek szemet. Egy meg nem nevezett belsős forrás a Variety-nek elmondta, hogy a Discovery Communication keddi igazgatósági ülésén határozat született arról, hogy ajánlatot tesznek a SNI felvásárlására, mely hazánkban a Travel Channel csatornával van jelen, valamint az általuk gyártott műsorok feltűnnek számos hazai, leginkább Chello CE érdekeltségű csatornán.

Megjegyzendő, hogy nemrégiben maga a Scripps Networks Interactive is expanziós politikával állt elő, hiszen ajánlatot tettek a Chellomedia-ra, de alul maradtak.

Amennyiben az ügylet létrejön, lehet olyan hazai szolgáltató, melynek kínálatából eltűnhet a Travel Channel, a Discovery csatornák mintájára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott