Ugrás a tartalomra

A Trónok harca új évadja INGYEN az HBO GO-n

HBO GO logoA Trónok harca második évadja nemcsak az HBO-ra érkezik a világpremier részeként, hanem április 2-tól az HBO online filmtárában, az HBO GO-n is megtalálható. Ráadásul az évadpremiert 1 hétig (április 2-8.) bárki INGYEN megnézheti a www.hbogo.hu-n.

Az HBO GO az HBO kiemelt film- és sorozatkínálatához biztosít online hozzáférést jelenleg három kábelszolgáltatónál: a TARR Kft., a Vidanet és az Invitel kábeltévé- és HBO Maxpak-előfizetéssel rendelkező ügyfelei az HBO Maxpak csomag részeként díjmentesen használhatják a szolgáltatást. A hetente frissülő online filmtárban a legnagyobb sikerfilmek és a legkedveltebb sorozatok egyaránt megtalálhatók – a hét minden napján, a nap 24 órájában.

Az amerikai HBO legújabb saját gyártású sorozatai általában az amerikai premierrel szinte egy időben érkeznek az HBO GO filmtárba is, így a Trónok harca második évadja már az amerikai bemutató másnapjától, április 2-tól elérhető az HBO GO felhasználói számára. Az évadpremiert azonban előfizetéstől függetlenül mindenki számára INGYEN hozzáférhetővé tesszük a www.hbogo.hu weboldalon: április 2. és 8. között bárki megnézheti az új szezon első részét, és még regisztráció sem szükséges hozzá.

Ezenkívül még egy exkluzív ajánlattal kedveskedünk a rajongóknak: az új évad második epizódja már április 2-án, vagyis egy héttel az HBO-s bemutató (és jóval az amerikai premier) előtt bekerül az HBO GO kínálatába, és minden további rész szintén egy héttel a főcsatorna premierjét megelőzően elérhető lesz az online filmtárban. Ezek megtekintése azonban már előfizetéshez kötött.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott