Ugrás a tartalomra

A TV2 Csoport kábelcsatornái mostantól a DIGI kínálatában is

DIGI logoFebruár elsejével a DIGI teljes hálózatán (analóg és digitális kábelhálózatok, műholdas szolgáltatás), alapcsomagban is elérhető a TV2 Csoport két kábelcsatornája, a FEM3 és a PRO4!

A két évvel ezelőtt indított FEM3, valamint a tavaly év elején indított PRO4 február elsejétől már a DIGI teljes hálózatán, alapcsomagban is elérhető. Ezzel a tavaly év végén 44,3%-os technikai lefedettséggel büszkélkedő FEM3, valamint a 26,3%-os technikai lefedettségű PRO4 újabb jelentős számú háztartásba jut el, mely kiemelkedő eredmény a TV2 Csoport két kábelcsatornájának.

Azzal, hogy cégcsoportunk mindkét kábel csatornája, a női nézőket célzó FEM3 és a férfi közönséget célzó PRO4 is felkerül a DIGI teljes hálózatára, a csatornák növekedése új szakaszba lép. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy minőségi műsorainkat, mint az idén FEM3-on debütáló Pan Am c. sorozatot vagy a számos hazai gyártású exkluzív tartalmat, ezek után a DIGI nézői is élvezhetik. Cégcsoportunk kiemelt figyelmet fordít a két csatornára, hiszen elsődleges célunk a csatorna család kialakítása és tartalmaink eljuttatása minden lehetséges módon a nézők, fogyasztók felé” – mondta Megyeri András, a TV2 üzletfejlesztési igazgatója.

Nagyon örülünk, hogy februártól ismét két népszerű csatornával, a FEM3-al és a PRO4-gyel gazdagodik a DIGI kínálata. A kiszolgálás minősége és a kedvező árak mellett a csatornaválaszték folyamatos bővítését is nagyon fontosnak tartjuk. Úgy gondoljuk, hogy a FEM3 és a PRO4 kitűnő választás, szórakoztató és színes műsorkínálatuk a női és férfi nézőknek egyaránt önfeledt kikapcsolódást nyújt. Büszkék vagyunk arra, hogy előfizetőink a két csatornával együtt közel 100 digitális tévécsatorna műsora közül választhatnak.” – mondta Mészáros Beatrix, a DIGI Kft. PR menedzsere.

A FEM3, a TV2 Csoport női csatornája 2012-ben is olyan premiertartalmakkal várja a nézőket, mint a saját gyártású Kétszersült című gasztro magazin vagy az előbb említett PanAm című sorozat.

A PRO4 műsorkínálatában továbbra is jobbnál jobb mozifilmek és tévéfilmek, illetve olyan premier sorozatok láthatók, mint például a Combat Hospital és a Boszorkák. Emellett számos sportműsorral is kedveskedik férfinézőinek a csatorna: 2012-ben is jön a Totalcar című kultuszműsor, valamint a 2012-es tavaszi Bajnokok Ligája mérkőzések is a PRO4-en lesznek láthatóak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott