Ugrás a tartalomra

A TV2 Csoport új csatornáival bővíti kínálatát a UPC Direct

UPC Direct logoA UPC Direct bejelentette, hogy december elején, Magyarországon a műholdas szolgáltatók közül elsőként bővíti előfizetői csomagjait a TV2 Csoport új csatornáival. A bővítés során elérhetővé válik majd a jól ismert, és a nézők körében is népszerű Spíler TV, illetve a szappanoperákat bemutató Izaura TV is. A UPC Direct kínálatbővítése során az eddig elérhető csatornák közül egy sem kerül ki a szolgáltató kínálatából.

A UPC Direct új csatornákkal bővíti csatornakínálatát a közeljövőben. A folyamat két lépcsőben zajlik majd, és a szolgáltató egyetlen csatornát sem vesz ki a csomagjaiból a bővítés során. A bővítés december elején veszi kezdetét, ekkor a Humor+, a Chili TV és Kiwi TV csatornák kerülnek be a szolgáltató Medium és Medium HD TV csomagjaiba, illetve a Plus és Plus HD TV csomagok nézői számára elérhetővé válik az előbbiek mellett a Spíler TV is.

Január közepétől a Medium és Medium HD TV csomagok tovább bővülnek az Izaura TV és a Zenebutik csatornákkal, a Plus és Plus HD TV csomagok esetében pedig a Fem3 csatorna is bekerül a UPC Direct kínálatába.

A UPC Direct az első műholdas szolgáltató Magyarországon, amely a TV2 Csoport új csatornáival bővíti kínálatát. A szolgáltató folyamatosan törekszik arra, hogy előfizetői maximálisan elégedettek legyenek a csatornakínálattal, és mindig keresi a lehetőségeket a további fejlődésre. Ez a nagyszerű bővítés mind az év végét mind a jövő év elejét megtölti majd újabb szórakoztató csatornákkal.

December 1-től válik elérhetővé majd a UPC Direct előfizetői számára az RTL Spike csatorna is, amelyet a Medium TV, illetve az ennél nagyobb csomagok előfizetői élvezhetnek majd.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott