Ugrás a tartalomra

A UPC Direct az HBO GO-val bővíti kínálatát

UPC Direct logoA UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója az HBO GO online filmtár szolgáltatással bővíti kínálatát a magyarországi UPC Direct HBO-előfizetői számára.

A UPC Direct szeptember 1-jétől HBO Pak- és HBO MaxPak-előfizetőinek egy kiegészítő szolgáltatással, az HBO GO online filmtárral azonnali és korlátlan hozzáférést nyújt az HBO csatornák exkluzív műsorkínálatához, köztük olyan saját gyártású HBO-sikersorozatok teljes évadaihoz, mint például a Trónok harca, a True Blood, a Gengszterkorzó vagy a Csajok, továbbá a legújabb hollywoodi sikerfilmekhez, dokumentumfilmekhez, stand-up comedy epizódokhoz és sok más tartalomhoz is.

A UPC Direct folyamatos törekvése az előfizetői élmény fejlesztése és a legszélesebb választék összeállítása. Ennek eredményeként most olyan, igény szerint elérhető szolgáltatással gazdagítja kínálatát, amelyben több mint 2000 órányi folyamatosan frissülő tartalom érhető el „Kompromisszumok nélkül”: bárhol, bármikor, többféle eszközön. Az ügyfelek Smart TV-n, számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon is megnézhetik tartalmaikat, a lejátszást pedig ott folytathatják, ahol korábban abbahagyták­*. Az ügyfelek egyéni műsorlista összeállításával és a jelszavas gyermekzár funkcióval is szabadon személyre szabhatják és korlátozhatják tartalmaikat. (*4 eszközön platformkorlátozás nélkül, párhuzamosan 2 egyidejű adatfolyammal, havonta akár 5 eszközváltással)

Az HBO GO nyújtotta előnyök kiaknázásához az HBO Pak- vagy HBO MaxPak-előfizetők egy érvényes e-mail címmel indíthatják el HBO GO-fiókjuk aktiválását a UPC Direct weboldalán (hu.upcdirect.com/hbogo). Ezt követően saját maguk alakítják mikor és mit néznek internetkapcsolattal rendelkező készülékeiken – az HBO gazdag műsortára egy mozdulattal elérhetővé válik számukra.

„Örömmel gazdagítjuk kínálatunkat első szélessávú streaming szolgáltatásunkkal, az HBO online filmtárával, az HBO GO-val. Célunk, hogy innovációval és a legátfogóbb termékkínálattal fokozzuk az előfizetőknek kínált élményt.  Ezzel a bővítéssel ügyfeleink nagyobb választási szabadsághoz és rendkívül rugalmas műsorkínálathoz jutnak jelenlegi szolgáltatáscsomagjuk részeként.” – mondta el Michael Lee, a UPC DTH ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „Mindez része folyamatos törekvésünknek, hogy minél színvonalasabb programkínálatot és szolgáltatást kínáljunk előfizetőink számára. A »Kompromisszumok nélkül« szlogenben benne van minden...nincs rá okunk, hogy beérjük kevesebbel!”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott