Ugrás a tartalomra

A UPC Direct bemutatja első 3D-eseményét

UPC Direct logoA UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy a Magyarországot kiszolgáló UPC Direct – a Sport 1 HD-vel együttműködve – csúcsszínvonalú, 3D-s televíziós élmény formájában mutatja be a Bajnokok Ligája utolsó mérkőzését.

2013. május 25-én a UPC Direct egy izgalmas dimenzióval bővíti a Bajnokok Ligája végső összecsapását azzal, hogy az európai labdarúgás e látványos csúcseseményét 3D-ben közvetíti. Az eseményt bárki megtekintheti, aki – az alap UPC Direct előfizetés mellett – 3D-s tévékészülékkel és HD-képes mediaboxszal rendelkezik.

„Örömmel fogunk össze a Sport 1-gyel, hogy a legjobb minőségű televíziózást nyújtsuk, és egyedi élménnyé tegyük a Bajnokok Ligája döntőt azáltal, hogy a Wembley Stadionban zajló történéseket 3D-ben tesszük elérhetővé” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC DTH S.à r.l. magyarországi marketing és értékesítési igazgatója. „A hőn áhított európai trófea elhódításáért zajló döntő 3D-ben történő közvetítésének sugárzása most még teljesebbé teszi Sport1 HD szolgáltatásunkat, nagyszerű értéket nyújtva a sportrajongóknak. 2013 a HD-csomag folyamatos bővülésének éve a UPC Direct számára – először érkezett a Sport1 HD, majd most következik egy másik egyedi, látványos, 3D-s televíziós élmény!”

A Bajnokok Ligája május 25-i döntője a 124-es csatornán lesz látható HD-ben és a 127-es csatornán 3D-ben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott