Ugrás a tartalomra

A UPC Direct ügyfélszolgálati partnere öt neves díjban részesült

UPC Direct logoA UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója büszkén jelenti be, hogy a vállalat ügyfélszolgálati partnerét, a UPC Direct magyar ügyfeleinek teljes körű ügyfélszolgálati támogatást nyújtó Computer Generated Solutions (CGS) céget több kategóriában is díjazták kiváló ügyfél-támogatási munkájáért a ContactCenterWorld szervezet közelmúltban tartott EMEA [Európa, Közel-Kelet és Ázsia] konferenciáján Bécsben.

A UPC Direct ügyfélszolgálati partnere júliusban második helyezett lett több kategóriában, mint például a „Best EMEA Call Center Manager” (Legjobb Telefonos Ügyfélközpont Üzemeltető az EMEA Régióban), „Best EMEA Helpdesk” (Legjobb Ügyfélszolgálat az EMEA Régióban), „Best EMEA Large Outsourced Customer Service” (Legjobb Kiszervezett Nagy Ügyfélszolgálati Részleg az EMEA Régióban); illetve harmadik helyezést ért el a „Best EMEA Large Outsourcing Contact Center” (Legjobb Kiszervezett Nagy Ügyfélkapcsolati Központ az EMEA Régióban) kategóriában. A sikereket tovább fokozza, hogy a cég – a UPC DTH magyarországi termékével, a UPC Direct-tel végzett munkája révén – negyedik helyezésre tett szert a Best Outsourcing Partnership (Legjobb Kiszervezési Partnerség) kategóriában. E díjakra az EMEA régió 28 nemzetéből 600-nál is több nevezés érkezett.

A UPC DTH már 2010-es indulása óta együttműködik a CGS-szel, hogy a műholdas TV szolgáltatók között a legjobb ügyfélélményt nyújtsa a magyar piacon. Az erre irányuló erőfeszítések részei a magasan képzett ügyfélszolgálati szakemberek segítségével elért kategóriaelső hívásfogadási arányok (alacsony várakozási idő) és a kategóriaelső „elkötelezettségi élmény”. A mostanság bejelentett díjak is bizonyítják, miszerint a CGS elkötelezetten támogatja a UPC DTH azon célját, hogy ügyfelei folyamatosan ilyen magas szintű támogatásban részesüljenek. A UPC DTH freeSAT üzletágának ügyfélszolgálatát a Cseh és Szlovák Köztársaságokban ellátó C.C.C. vállalat hasonló díjakat nyert a tavalyi versenyben, ami jól tükrözi, hogy a kiváló ügyfél-támogatási teljesítmény folyamatosan központi kérdés.

Hubina Tünde, a UPC DTH S.à r.l. ügyfélszolgálati igazgatója a következőképp nyilatkozott: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a ContactCenterWorld elismerte világszínvonalú ügyfélkapcsolati központunk, a CGS kiválóságát, és különösen büszkék vagyunk arra, hogy megkapták a Legjobb Kiszervezési Partnerség díját. Ez a díj intenzív együttműködés eredménye, melynek célja, hogy a legjobb támogatást nyújtsuk minden UPC Direct ügyfélnek Magyarországon. A minőségi ügyfélkiszolgálás mindig is kiemelt fontosságú volt a UPC DTH számára”. Hubina Tünde így folytatta: „Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy mindkét ügyfélszolgálati partnerünk, a CGS és a C.C.C. is elismerésben részesült hozzáértésük és kiváló minőségű ügyfélkiszolgálásuk okán. Ez további erőt ad küldetésünkhöz, hogy mi legyünk a LEGJOBB szolgáltató azokon a piacokon, ahol tevékenykedünk.” Az ügyfélélmény mérésére szolgáló eszközök egyike a valós ügyfél-támogatottsági érték (NPS). A közelmúltbeli tanulmányok eredményeiből az derül ki, a UPC Direct ügyfelek elismerik, hogy kategóriaelső ügyfélkiszolgálásban részesülnek Magyarországon.

A ContactCenterWorld évente megrendezi azt a konferenciát az EMEA régió számára, amely elismeréseket ad át az ügyfélkapcsolati központi tevékenységgel foglalkozó üzletágban Európa, Közel-Kelet és Ázsia egész területén elért kiválóságért. A konferencia és a díjátadó program idén ért 8. évébe.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott