Ugrás a tartalomra

A UPC Direct zenei szolgáltatása az európai zenei fesztiválokat ünnepli

UPC Direct logoA UPC Direct kínálatában március óta elérhető Music Choice csatornacsomag Classical greats műsorát június 2-a és augusztus 29-e között a Summer Music Festivals váltja fel, ahol az érdeklődők a legnagyobb európai  zenei fesztiválok fellépőinek stúdió-, illetve élő felvételeit hallgathatják. 

A Music Choice csatorna az idén nyári fesztiválszezonban garantáltan tovább emeli az önfeledt bulik és felejthetetlen koncertek hangulatát. Június 2. és augusztus 29. között, aki 200-as csatornára kapcsol a Summer Music Festivals műsorát hallgathatja, ami Európa legnagyobb zenei fesztiváljait ünnepli. A csatorna műsorán egész nyáron hallhatók lesznek a legnagyobb európai zenei fesztiválok fellépőinek stúdió- illetve élő koncertfelvételei.

A Music Choice egy olyan zenei szolgáltatás a UPC Direct kínálatában, ahol megszakítások nélkül csak zene szól. 10 zenei adó közül válogathatnak, akik unják a rádiók kínálatát és igazi zenei csemegére vágynak. A Music Choice szolgáltatás tematikus csatornákba rendezi a legnépszerűbb zenei műfajokat, így hallgathatunk például popot, dance-t, rockot, countryt, klasszikust vagy jazzt, de választhatunk zenéket korszakokra bontva is, a 60as évektől napjainkig. A Music Choice a Direct Medium csomagtól MPEG4 kompatibilis mediaboxszal érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott