Ugrás a tartalomra

A UPC Directnél egy hónapig tart a gyereknap

A gyerekek most egy teljes hónapig ünnepelhetnek. Ugyanis az előfizetői csomagtól függetlenül most mindenki élvezheti a Cartoon Network rajzfilmjeit és sorozatait: a kódolatlan időszak 2018. május 2-án kezdődik és egészen június 4-ig tart. A móka azonban nem korlátozódik a TV képernyőkre, ugyanis a UPC Direct és partnerei jóvoltából értékes díjakat lehet nyerni a műholdas szolgáltató Facebook oldalán.

 

Csoda Kitty egy macskakornis, királyságának uralkodója. A Lego kaland című animációs filmből ismert hercegnő most saját műsort kapott, mely a Cartoon Network-ön május 21-től lesz látható. Csoda Kitty célja, hogy mindenkit boldoggá tegyen és kiűzze birodalmából a negativitást. De senkit ne tévesszen meg derűlátó jelleme; Csoda Kitty mégiscsak egy macskakornis, aki szeszélyes és könnyen dühbe jön, ha bárki is veszélyezteti a saját vagy kisöccse, Puppykorn nyugalmát.

 

A csatorna közös kampányt is szervezett a LEGO-val karöltve: az Allee LEGO boltjában Csoda Kitty-é lesz a főszerep május 18. és május 20. között. A látogatóknak lehetősége nyílik, hogy Csoda Kitty birodalmának királynőjévé/királyává váljanak. Természetesen csak rövid időre.

 

Búcsút int Finn és csodakutyája, Jake. A Kalandra fel!, a Cartoon Network eddigi leghosszabb sorozata ugyanis most véget ér. Vajon meg tudják védeni Ooo föld lakóit a legkülönfélébb ellenségektől? Az utolsó epizódokból, melyek a májusi hétvégéken kerülnek adásba, minden kiderül.

 

Ben Tennysson karórája lehetővé teszi számára, hogy tíz különböző földönkívüli lény alakját vegye fel. Így harcol szörnyek ellen és old meg mindenféle galibát. Ben most visszatér a képernyőkre a Ben10 játék show-val. A Ben10: Az új kihívás keretében a kis nézők is a kaland részesei lehetnek. Európa legnagyobb Ben 10 rajongói ugyanis megküzdhetnek egymással egy új, élő versenyben, mely reggel 9-től látható minden szombaton a Cartoon Network-ön.

 

Akik szeretik a játékokat, feltétlenül kövessék a UPC Direct Facebook oldalát. Ugyanis egész májusban értékes Cartoon Network, Minimax és Nick Jr. ajándékokkal gazdagodhat az, aki helyesen válaszol a közösségi oldal feladványaira, kérdéseire.

 

Azok a nézők, akiknek a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékük van, a 105-ös csatornahelyen találják meg a Cartoon Network csatornát.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott