Ugrás a tartalomra

A Vidanet előfizetői a kezdetektől láthatják az RTL II műsorát

Vidanet logoAz RTL Csoport új csatornája, az RTL II október 1-jén, 14 órakor indította el adását. A Vidanetnek az elsők között sikerült megállapodnia a cégcsoporttal, így a szolgáltatási területén élők már a kezdetektől élvezhetik a csatorna műsorait.

Az RTL II olyan népszerű műsorokat sugároz, mint az évek óta nagy sikerrel futó Heti Hetes és Legyen Ön is Milliomos vagy az RTL Klubon bemutatkozó I love Gjoni valóságshow. A műsorvezetők között pedig olyan ismert nevek tűnnek fel, mint Máté Krisztina, Friderikusz Sándor vagy éppen Csonka András.
„Az ügyfeleink részéről nagy érdeklődés mutatkozott az új csatorna iránt, ezért kiemelt fontosságú volt számunkra, hogy mielőbb megállapodást kössünk az RTL Csoporttal” – mondta el Sátor Csaba, a Vidanet Zrt. vezérigazgatója. – „A tárgyalásokat sikerült is lezárnunk a csatorna indulása előtt, így előfizetőink már a kezdetektől nyomon követhetik az RTL II műsorait.”

Az RTL II a digitális és analóg kínálatba is bekerült. Az induláskor a szolgáltatási terület mintegy 90 százalékán, a központi fejállomásról ellátott területeken volt csak elérhető, ugyanakkor folyamatosan dolgoznak azon, hogy mindenhol bekerüljön kínálatukba.

Az egyes területeken a következő csatornák helyén fogható a csatorna:

TerületPlatformMelyik csatorna helyére?Frekvencia
Győri régióAnalógSAT1631,25
DigitálisReflektor TV 
Tatai régióAnalógSAT1615,25
DigitálisReflektor TV 
Kaposvári régióAnalógSAT1655,25
DigitálisReflektor TV 
Pécsi régióAnalógSAT1655,25
DigitálisReflektor TV 
Csornai régióAnalógReflektor TV287,25
DigitálisReflektor TV 
Fertődi régióAnalógNatGeo295,25
DigitálisReflektor TV 
CsapodAnalógReflektor TV135,25
BudapestAnalógReflektor TV231,25
DigitálisReflektor TV 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott