Ugrás a tartalomra

A világ bármely pontjáról nézhetjük a magyar TV csatornákat

IPTV Hungary logoA mai napon hivatalosan elindult az IPTV Hungary, az új, forradalmi televíziós alkalmazás, mely segítségével 14 hazai csatornát tekinthetünk meg PC-n, laptopon, táblagépen. A páneurópai területen kötöttségek nélkül, egyéb kontinenseken némileg szűkebb választékban nézhetjük a magyar tévécsatornákat, teljesen legálisan. Aki rendelkezik Set Top Box (STB) vel, az IPTV szolgáltatásként nagy-képernyős TV készülékén is használhatja. A szolgáltató egy kis kedvességgel is készült: az első 100 regisztráló 14 napos ingyenes hozzáférést kap a szolgáltatás kipróbálásához.

Az IPTV Hungary elhozza Magyarország egy kis darabját okos eszközeinkre, TV készülékünk képernyőjére Az indulás napján már 14 adó kínálatából lehet választani, a lista pedig várhatóan bővülni fog. A magyar nyelvű tévészolgáltatás immár az országunkon kívül is elérhetővé válik a szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz segítségével, amelyen mindezt meg tudjuk jeleníteni. Ezáltal Magyarország közelebb kerül, egy kissé az innen származó, vagy külhonban dolgozó, vagy épp nyaralását töltő a Magyar nyelvet ismerő, kedvelő közönség számára.

Az IPTV Hungary használatához egy előfizetésre van szükség, melynek ára 30 napra 2015. szeptember 30-ig 14.99 dollár helyet 12.99 dollár, azonban van lehetőség euróban is fizetni, aminek a díja kedvezményesen 11.69 euró a 13.49 euró helyett. A legszuperebb, hogy az IPTV Hungary-nél nincs hűségidő. Akár egy hónapra is előfizethetünk.

Az alkalmazás önmagában ingyenesen letölthető az AppStore-ból, Google Play-ről és a Windows Phone-ról, a belépéshez pedig csak egy regisztrációra van szükség, ami mindössze két percet vesz igénybe számítógépen keresztül az iptvhungary.hu oldalon.

Érdemes arra is figyelni, hogy a Free To Air Műholdas M1, M2, Duna és Duna World televíziós csatornák vételi paraméterei megváltoztak 2015. július 01-től és immár csak HD felbontásban érhetőek el a lefedett területeken. Ez a tény feltételezheti a vevőegységek cseréjének szükségességét is, azonban az IPTV Hungary-vel ez elkerülhető.

Nincs más hátra mint meglátogatni az iptvhungary.hu weboldalt, gyorsan regisztrálni és élvezni a legjobb műsorokat a világ bármely pontjáról.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott