Ugrás a tartalomra

Ajándék FilmBox+ a mindigTV Premium előfizetőknek

Minden mindigTV Premium előfizetőnek egy 30 napig érvényes Filmbox+ kupont küld ajándékba a szolgáltató, számlalevél mellékletben.

 

A kupon beváltást követően 30 napig díjmentesen hozzáférhet az alkalmazás teljes kínálatához. A FilmBox+ rendkívül széles választékot kínál a legkülönfélébb műfajokban: hollywoodi mozifilmeket, örökzöld klasszikusokat, népszerű tévésorozatokat és filmművészeti gyöngyszemeket is talál a világ minden tájáról. Mindezt egy helyen, reklámok nélkül! A tartalmak között szabadon, előfizetés nélkül böngészhet. 

 

A kupont a www.filmbox.com/hu weboldalon keresztül aktiválhatja. Az aktiváláshoz FilmBox+ felhasználói fiókkal kell rendelkeznie. A FilmBox+ regisztrációt vagy bejelentkezést követően kattintson a jobb felső sarokban a „Felhasználói nevére”, majd válassza a „Fiókom” menüpontot a legördülő menüben. A következő oldalon kattintson a „Kupon beváltása” feliratra, gépelje be a kapott kuponkódot a megjelenő mezőbe, majd kattintson a „Kupon beváltása” gombra.

 

A kupon 2021. december 31-ig váltható be és 30 napos hozzáférést biztosít.

 

A FilmBox+ internetes alkalmazás az egy hónapos időszakot követően a Szabadidő kiegészítő csomag előfizetése esetén érhető el. Az új Szabadidő kiegészítő csomag széles kínálatában mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat természettudományi, ismeretterjesztő, film és felnőtt tartalmak területén.

 

A Szabadidő kiegészítő műsorcsomag már 699 Ft/hó-tól előfizethető weben, személyes ügyfélszolgálati irodákban vagy a 1211-en hívható telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott