Ugrás a tartalomra

Animal Planet HD a UPC Direct kínálatában

UPC Direct logoTovább bővül a UPC Direct szolgáltatás HD kínálata, még Karácsony előtt elérhetővé válik az előfizetők számára az Animal Planet HD.

2012. december 17-től a UPC Direct, a freeSAT és a Focus Sat előfizetők számára is elérhetővé válik az Animal Planet HD csatorna. Ezzel a bővítéssel a UPC DTH lesz az a műholdas szolgáltató régiónkban, mely a legtöbb Discovery csatornát kínálja.

A UPC Direct előfizetők számára az Animal Planet HD csatorna természetesen Direct HD előfizetés esetén lesz elérhető.

„Amellett, hogy négy országban a Discovery Networks csatornáinak legnagyobb műholdas szolgáltatójává váltunk, nagyon örülünk, hogy az Animal Planet HD-val egy újabb minőségi és lokalizált csatornával erősíthetjük a UPC DTH HD kínálatát – mondta Magnus Ternsjö, a UPC DTH S.à r.l. ügyvezető igazgatója. – Büszkék vagyunk rá, hogy egyetlen más műholdas -szolgáltató vagy versenytárs sem tud felmutatni olyan széleskörű HD-kínálatot, mint amit mi nyújtunk a magyar és a román piacokon. Ez a bővítés a többi országban is megerősíti minőségi HD-tartalomszolgáltatói pozíciónkat. Nagyon örülünk, hogy ezekben az országokban együttműködhetünk a Discovery Networksszel, és így egyedülálló módon mi lehetünk a legtöbb Discovery csatornát nyújtó műholdas szolgáltató” – tette hozzá Magnus Ternsjö.

Az Animal Planet HD minden programot felkonvertálás nélkül, valódi HD (1080i) minőségben, sztereóban, magyar nyelven sugároz. Az egyedülálló hangnak és látványvilágnak köszönhetően a csatorna közelebb hozza nézőihez a vadvilágot, a természetet a maga valóságában mutatja be, és magával ragadja a nézőt egy igazán lendületes, érzelmekkel és szenvedéllyel teli világba. A programkínálatban a veszélyes ragadozók mellett házi kedvenceinkről szóló műsorokat is találunk. Az Animal Planet HD 2011 májusa óta érhető el Magyarországon.

„Nagyon örülünk, hogy a UPC DTH előfizetői a Discovery Networks portfólió ilyen széles választékához férnek hozzá, melyben megtalálható két HD csatornánk is. Biztos vagyok benne, hogy minden csatornán sok izgalmas és minőségi tartalommal találkozhatnak a Discovery rajongói” – mondta Olgierd Dobrzynski, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai country managere.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott