Ugrás a tartalomra

Áprilisi csatornanyitások a Tarrnál

Tarr logoA Tarr nyílt időszakot tart idén áprilisban is, még több szórakozást biztosítva a húsvéti készülődéshez, díjmentesen.

Az AXN csatorna 2017 áprilisában MINDEN tévéelőfizető számára (MINI és ALAP ügyfeleknek is) digitális vételi móddal (20. programhely), valamint TARR MobilTV felületen keresztül is elérhető. Valamint a TARR MobilTV applikáción belül a Filmtár menüpontban az AXN NOW részeként a Karib tenger kalózai első 4 része videotéka szolgáltatásként díjmentesen, reklámok nélkül megnézhető.

Április 1-30 között a National Geographic csatornával nyílt időszakot szerveznek, így a csatorna a MINI díjcsomagos tévé ügyfelek (36. programhelyen), valamint a TARR MobilTV kínálatába is elérhetővé válik. Ugyanebben az időszakban a csatorna a TARR MobilTV kínálatában is elérhető lesz minden ügyfélnek.

Április 10-24 között az FilmBox kiscsomag 4 csatornája kódolatlanul lesz elérhető az ALAP és EXTRA ügyfelek számára. A csatornák a következő programhelyeken találhatóak meg:

75.    FilmBox Family
76.    FilmBox Prémium
77.    FilmBox
78.    FilmBox Extra HD

Áprilisban folytatódik a FilmBox csatornával közös aktivitás, melynek keretében az EXTRA csomagos ügyfelek - külön díj megfizetése nélkül -  TARR MobilTV alkalmazáson belül hozzáférnek a FilmBox kiscsomag tartalmához, további FilmBox csatornákhoz (Arthouse, 360 TuneBox, FastandFun, DocuBox, FashionBox, FightBox) és a FilmBox videoótékájához (FilmBox OnDemand) is.

Áprilisban a TARR INFO csatorna a MINI csomag helyett, az ALAP csomag részeként lesz elérhető a TARR TESZT2 helyén a 67. programhelyen.

Kiknek tudják biztosítani a fentieket?

  • akik a TARR Kft.-től  digitális vevőegységet igényeltek,
  • akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek vagy
  • akiknek DVB-C képes televízió készüléke van.


A promócióban technikai okok miatt csak a TARR Kft. digitális szolgáltatással lefedett települései vehetnek részt. Digitális szolgáltatással nem lefedett települések:  Aparhant, Bázakerettye, Dióskál, Egeraracsa,  Kiscsehi, Kustánszeg, Lipseszentadorján,  Pacsa, Pakod,  Zalatárnok

Adony esetében (bár digitális szolgáltatással nem lefedett) az AXN csatornát tudják pluszban biztosítani a C25 (503,25 MHz) helyen, ahol áprilisban nem lesz elérhető a TARR INFO. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott