Ugrás a tartalomra

Áprilisi csatornanyitások a Telekomnál

Telekom logoA Telekom a mai naptól, egy hónapon keresztül több csatornát is kódolatlanul kínál a Telekom TV előfizetőknek. A Jim Jam, a AXN, az AXN Black, az AXN White valamint a Filmbox Prémium, Plus és Family csatornákat áprilisban külön előfizetés nélkül teszi elérhetővé minden digitális platformon, TV-díjcsomagtól függetlenül. A csatornák többsége TVGO-n is elérhető előfizetéstől függetlenül a Magyar Telekom TV ügyfeleknek.

Jim Jam (2016. április 1-je és május 2-a között)

A gyerekeknek szóló mesecsatornát minden digitális Telekom TV előfizető kódolatlanul nézheti áprilisban a 7-es, Bónusz csatornahelyen vagy akár a neten TV GO-n.

AXN, AXN Black és AXN White (2016. április 1-je és május 2-a között)

Az izgalmas sorozatok kedvelői is megtalálják kedvenceiket. Áprilisban  az AXN (61-es csatornahely) , AXN Black (165-ös csatornahely) és az AXN White ((166-os csatornahely) csatornákat minden digitális TV előfizetőnk nézheti előfizetésétől függetlenül, akár a neten TV GO-n!

Filmbox Prémium, Plus és Family (2016. április 22-e és április 24-e között)

Digitális Telekom TV előfizetők kódolatlanul nézhetik a Filmbox Prémium (170-es csatornahely), Plus (171-es csatornahely) és a Filmbox Family (172-es csatornahely) csatornákat!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott