Ugrás a tartalomra

Áprilisi kódolatlan csatornaözön a Tarr-tól

Comedy Central, Viasat6 és Nat Geo Wild, csak néhány példa a Tarr áprilisi kódolatlan kínálatából.

 

2018. április 1-30-ig minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizető számára a kódolatlan időszak keretében a COMEDY CENTRAL csatorna elérhetővé válik a 20. programhelyen.

 

2018. április 1-30-ig minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő előfizető számára a kódolatlan időszak keretében a VIASAT6 csatorna elérhetővé válik a 36. programhelyen.

 

2018. április 1-30-ig minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő, legalább Alap csomagra előfizető számára a kódolatlan időszak keretében a NAT GEO WILD csatorna elérhetővé válik a 67. programhelyen.

 

A fenti időszakban a TARR Info a 72. programhelyen lesz elérhető.

 

Kinek tudják biztosítani a csatornákat kódolatlan időszak keretében?

  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek,
  • akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek,
  • vagy akiknek DVB-C képes televízió készülékük van.

 

A kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik. A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Dióskál, Dusnok, Egeraracsa, Kiscsehi, Kiskőrös, Kustánszeg, Lipseszentadorján, Pacsa, Zalatárnok.

 

A fentieken túl a FilmBox csomag is kódolatlanul lesz elérhető minden előfizető számára 2018. április 13. és 29. között, valamint a HBO3 április 21. és 24. között.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott