Ugrás a tartalomra

Archív TV a T-Home Interaktív TV szolgáltatásában

T-Home logoAz elmúlt időszak fejlesztésének valamint a televíziós csatornákkal történt megállapodásoknak köszönhetően immár a T-Home által nyújtott összes Interaktív TV szolgáltatás előfizetői – a Közszolgálati csomag előfizetői, a társszolgáltatók ADSL előfizetőinek nyújtott IPTV szolgáltatások ügyfelei, valamint az üzleti előfizetők kivételével – az Archív TV kínálatából is válogathatnak.

Így, aki lemaradt kedvenc tévéműsoráról, vagy elfelejtette azt az IPTV vagy az Interaktív Sat TV elektronikus műsorújságján (EPG) keresztül rögzíteni, az Archív TV szolgáltatásban lévő hat – RTL Klub, m1, ATV, Hír TV valamint Life Network és Ozone Network – csatorna meghatározott tartalmait műsorszámonként, vagy előfizetéses konstrukcióban utólag is megtekintheti, amennyiben e csatornák a díjcsomagjában elérhetők.

A T-Home által nyújtott Interaktív TV szolgáltatásokon például az RTL Klub alábbi, saját gyártású archív televíziós tartalmai nézhetők újra: Autómánia, Fókusz, Fókusz plusz, Hatoslottó, Házon kívül, Heti Hetes, Híradó, Infománia, Portré, Reflektor, Reggeli Csak Csajok, Showder Klub, A Széf, Törzsutas, Trendmánia.

Az Archív TV havi előfizetési díja 490 forint, amely összegért korlátlan számú archív tartalom tekinthető meg egy hónapon keresztül a folyamatosan bővülő kínálatból. Ha pedig valaki mindössze egy műsort szeretne megnézni az Archív TV tartalmai közül, annak a szolgáltatás eseti kölcsönzési díja 50 forint. Ezért az összegért a műsorújság szerinti adás időpontjához képest 72 órán belül, a kölcsönzési időpontot követően 6 órán át korlátlan számban nézheti újra az általa kiválasztott műsort.

Mint ismert, a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást. Ugyanígy a T-Home a hazai piacon szintén elsőként 2011 decemberében Interaktív Sat TV néven új, interaktív szolgáltatásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatást vezetett be, amely –speciális hibrid technológiai megoldásként – internetes kapcsolaton keresztül interaktív tartalmakat biztosít a műholdas tévén.

A T-Home Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően nemrég meghaladta a 250 ezret.  Az Archív TV az Interaktív Sat TV szolgáltatáson, annak bevezetése óta elérhető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott