Ugrás a tartalomra

Arculatot frissít a Minimax

Minimax logoMárcius 23-án megújul a Minimax: 3D-s lesz a logó, a csatorna népszerű figurái is térbe kerülnek, és az élményt a 16:9 felbontású képarány teszi teljessé. Az arculatfrissítést egy nagyszabású pályázat kíséri, melynek során a csatorna kis nézői  megmutathatják, hogyan képzelik régi-új kedvenceik kalandos mindennapjait.

Március 23-án a Minimax csatorna képaránya 16:9-re módosul, ami része annak a megújítási folyamatnak, amely során a népszerű gyermekadó modernebbé válik. A friss arculat szintén ezen a napon mutatkozik be a képernyőn: a csatorna 3D-s logója mellett Mini, Maxi, Picicica és Macikutya – szó szerint – új dimenzióba kerül.

A Minimax legfrissebb hírei, eseményei nyomon követhetők a csatorna honlapján, illetve 50 ezer rajongóval rendelkező Facebook oldalán és a Minimax magazinban. A Minimax csatorna Magyarországon 2,5 millió háztartásban fogható. Márciusban új részekkel kerül a képernyőre a Thomas, a gőzmozdony , Bibi Blocksberg, és közkívánatra újra látható lesz a Horseland lovasklub, valamint a szülők és gyerekek körében egyaránt népszerű Gyerekdalok és mondókák.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott