Ugrás a tartalomra

Arculatot vált a TLC

TLC logo2013. november 4-től a TLC - a Discovery Networks csatornája - megújult logóval és arculattal jelentkezik.

A mára 1,5 millió magyar háztartásban elérhető TLC, a világ első számú női tényszerű szórakoztató csatornája, november 4-től új arculattal jelentkezik. A megújult logó és az új arculati elemek még élénkebb és élettel telibb hangulatot kölcsönöznek a csatornának. Az új megjelenés sokkal modernebb, letisztultabb, mégis ragyogóbb, egyedi eszköztára 3D-s környezetet teremt. A csatorna logójának “csempéin” keresztül mintegy bepillantást nyerhetünk a TLC világába.

“Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan színvilágot kölcsönözzünk a csatornának, ami egyszerre élénk és sugárzó, de egyben barátságos és melegséggel tölt el, ha ránézünk. Célunk az volt, hogy a színekkel megjelenítsük a márka legfontosabb értékei, melyek a magabiztosság, merészség, kötődés és nagyszerűség” - mondta Richard Pembroke, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai csatornáiért felelős vezetője.

A Discovery Networks annak érdekében, hogy a TLC célcsoportja számára a legmegfelelőbb tartalmat nyújthassa, átfogó kutatást végzett Európában. A SHE tanulmány a nők boldogságának valódi mozgatórugóit és tényezőit vizsgálja a párkapcsolatoktól kezdve a baráti kötelékeken át a karrierig. A kutatás kimutatta, hogy a nők boldogságának kulcsa az életszemléletükben, hozzáállásukban rejlik. A megkérdezettek 65%-a úgy gondolja, hogy a legboldogabb nők magabiztosak és kezükben tartják sorsukat.

A SHE kutatás által megismert mai modern nők számára a tévézés értékes kikapcsolódást nyújt, ahol elmerülhetnek egy másik világban, és egy kis időre megszabadulhatnak a munka és az emberi kapcsolatok támasztotta elvárásoktól. Mindehhez a TLC a műsorok széles tárházát nyújtja változatos témákban. Ősszel új részekkel jelentkezik a Tortakirály, ahol a konyhaművészetek kedvelőinek bepillanthatnak a híres olasz-amerikai cukrász, Buddy Valastro édes életébe. A divat kedvelői számára igazi csemegének számít a Mondj igent a ruhára, mely októbertől legújabb évadával jelentkezik. A számos különleges és inspiráló élettörténet mellett, a családi konfliktusok kezelésére is értékes tanácsokat nyújt a csatorna, többek között a Jo Frost, a családmentő című sorozat segítségével.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott