Ugrás a tartalomra

Augusztus 15-én indul a Zenebutik

Zenebutik (új) logoA TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének legújabb állomásaként a Zenebutik is elstartol, a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján. A zenerajongók a legnagyobb klasszikusok és a legfrissebb listavezetők közül válogathatnak, Fresh Andi és Jabin Peti kalauzolásával.

Augusztus 15-én indul a Zenebutik, a TV2 Csoport zenecsatornája. A klipek és slágerlisták vadonatúj platformja a nap minden szakában elhozza a bulit a nézőknek. A zenecsatorna képernyőjén műsorvezetői szerepben tér vissza a Fresh énekesnője, Andi, aki a DJ-ként is tevékenykedő Jabin Peti oldalán pörgeti majd a hangulatot.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a MITTE Communications kreatív csapata valósította meg. A koncepciót úgy alakították ki, hogy minél szélesebb korosztályt és zenei stílus iránt érdeklő nézőt is meg tudjon szólítani. Az arculat a zenéhez köthető ikonikus motívumokra épít, mint a hangjegy, a lemezjátszó vagy a hang terjedését jelölő koncentrikus körök. A limezöld és türkiz friss színvilága, valamint a gazdagon animált logó méltó egy új zenecsatornához, amely izgalmas programkínálata mellett látványos vizualitásával is új élményekkel gazdagítja a nézőket.

A TV2 Csoport és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött hosszútávú együttműködés eredményeként még ebben az évben 3 új csatornával jelenik meg a MinDig TV földfelszíni digitális, ingyenes platformján a cégcsoport. Augusztusban az Izaura TV indulását a Zenebutik csatorna követi. A MinDig TV Extra fizetős kínálatába pedig a TV2 Csoport portfóliójába tartozó további új csatornák is bekerülnek. Elsőként a nagy sikerrel indult filmcsatornát, a Mozi+-t láthatják majd a nézők, amely a MinDig TV Extra Alapcsomagjában augusztus 1-jétől elérhető.

Augusztus 15-től Zenebutik – A kedvenc videoklipjeid egy helyen

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott