Ugrás a tartalomra

AXN hónap a Vidanetnél

Vidanet logo2015 októberében a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői számára kódolatlanul elérhetőek lesznek az AXN és AXN Black csatornák.

A hónap során számos premier kerül adásba, így szombaton és vasárnap 21.00 órától nyomon követhetjük a Star Wars kalandjait. A Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja, az Egy új remény, A birodalom visszavág és A jedi visszatér egyaránt műsorra kerülnek október során.

De nemcsak a sci-fi rajongók számára tartogat csemegéket a csatorna: a sorozatkedvelők nagy örömére bemutatásra kerül az NCIS IX. évada, a Határtalanul, valamint a Sherlock és Watson III. évada.

Októberre két különleges filmbemutatóval is készül a csatorna. Október 23-án a Mars mentőakcióban együtt drukkolhatunk a felmentőcsapatnak, akik azért érkeznek a Vörös Bolygóra, hogy egy korábbi kutatócsoport, a Mars-1 expedíció egyetlen életben maradt tagját, Luke-ot előkerítsék, valamint felderítsék a Mars-1 csoport által talált különös, kristályos szerkezetű anyagot.

Szintén október 23-án kerül adásba A közellenség: az amerikai nemzetbiztonsági ügynökség néhány tagja politikai megfontolásból meggyilkolja Phil Hammersley képviselőt. Az esetet balesetnek akarják feltüntetni, de később megtudják, hogy a természettudós Daniel Zavits egyik vadakat megfigyelő kamerája tökéletes pontossággal rögzítette az eseményeket. Zavits a bizonyítékkal együtt elmenekül. Az utcán véletlenül összefut egyik barátjával, az ügyvéd Robert Deannel, és anélkül, hogy Robertnek egy árva szót is említene, a felvételt a férfi bevásárlószatyrába csúsztatja. A gyilkosok Zavitsot is elteszik láb alól, ám később rájönnek, hogy a bizonyíték Roberthez kerülhetett. Megindul a hajsza Roberts ellen. A fiatal ügyvéd élete hamarosan pokollá változik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott