Ugrás a tartalomra

Az A38 hajóról indul a Petőfi TV

M2 Petőfi TV logoVasárnap indul az M2 20 óra utáni műsorsávjában a Petőfi TV, amely minden este élőben jelentkezik az újbudai A38 hajóról a Böngésző című ajánlóműsorral, illetve az Én vagyok itt című magazinnal. Az A38-on vasárnap a Kiscsillag ad koncertet.

A Petőfi TV új önálló csatornaként indul az M2 gyerekcsatorna esti műsorsávjában a Petőfi Rádió stílusával és nevével. A Petőfi TV célközönsége a 16 és 35 év közötti korosztály - közölte korábban a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel.

A műsorsávot a Petőfi Rádió főszerkesztője, Horváth Gergely irányítja, az élő adás műsorvezetői között pedig az MTVA ismert arcai, Tatár Csilla, Galán Angéla és Rátonyi Krisztina mellett Kerekes Péter, Fodor Imre és Jakab Márk is szerepel.

Az A38 hajóról naponta 20 órakor jelentkezik a Böngésző című egyórás élő ajánlóműsor, illetve hétfőtől szombatig 21 órától az Én vagyok itt című másfél órás kulturális magazinműsor, szintén élőben. A műsor szintén rendszeresen jelentkezik az Erzsébet téri Akvárium Klubból, valamint Budapest kulturális szempontból izgalmas helyszíneiről - szerepel az A38 pénteki közleményében.

A Petőfi TV műsorán éjjelente folytatódik az A38 Hajó koncertsorozata: napi rendszerességgel lehet 50 perces koncert- és portréfilmeket látni a legjobb magyar együttesekről és előadókról, illetve külföldi produkciókról. Az A38 az Én vagyok itt című műsor egész ideje alatt nyitva áll mindenki számára, így aki a hajóra érkezik, azonnal a műsor része lehet.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott