Ugrás a tartalomra
SPT logo

Az Ahol a folyami rákok énekelnek már az otthoni képernyőkön is elérhető

2022 augusztusában debütált a mozikban a Sony Pictures filmje, az Ahol a folyami rákok énekelnek. A forgatókönyv alapjául Delia Owens azonos című sikerregénye szolgált, melyet a film producere, Reese Witherspoon Hello Sunshine nevű filmklubja „fedezett fel” és indított el a világhír felé. A könyv mára közel 15 millió példányban kelt el és 168 hetet töltött el a New York Times bestseller listájának élén. Egyenes út vezetett a filmvászonra.

 

Az 1950-60-as évek Amerikájában játszódó történetben megismerhetjük Kya (Daisy Edgar-Jones), a lápban egyedül nevelkedett lány történetét és viharos szerelmi háromszögét a külvilághoz tartozó szerelmeivel, Chase-szel (Harris Dickinson) és Tate-tel (Taylor John Smith). Amikor egy nap Chase holttestére bukkannak a lápban, Kya-t gyanúsítják a gyilkossággal. A bűnügyi szál mellett a természet szépségének bemutatása is dominál a filmben, melynek betétdalát a tizenegyszeres Grammy-díjas Taylor Swift énekli.

 

A mozik után az otthoni képernyőkön is megcsodálható a láp befogadó és védelmet nyújtó környezete, a kagylók és vízi élőlények nyugalmat árasztó hangulata, és a két különböző világ szerelmeseinek története. Az Ahol a folyami rákok énekelnek december 16-től elérhető többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott