Ugrás a tartalomra

Az AMC Networks átnevezi a Chellomediát

AMC Networks logoAz AMC Networks ma jelentette be, hogy a Chellomediát "AMC Networks International"-re nevezi át. A vállalat ebben az évben vásárolta meg a Chellomediát, amely televíziós csatornáival a világ több kontinensén jelen van. A Chellomedia mellett az AMC Networks International magába olvasztja az AMC/Sundance Channel Global-t, amely Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában működik.

"Ez a lépés  természetes folytatása a megvásárolt üzleti egységek és csatornaportfóliók integrálásának, amelynek célja, hogy az AMC Networks  globális médiavállalkozássá alakuljon" – mondta az AMC Networks ügyvezető igazgatója, Ed Carroll. 

A rebranding a Chellomedia minden üzleti egységében névváltozásokat hoz magával.

A Chello Central Europe – amely Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai régióban olyan csatornákat üzemeltet mint a Sport 1, Sport 2, Sport M, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Mánia, Film Café, MGM és C8 – a rebranding során az AMC Networks International – Central Europe nevet kapja. Ügyvezető igazgatója Mike Moriarty, vezérigazgatója Málnay B. Levente.

A Chellomedia további üzleti egységei a következő új nevekkel működnek tovább az AMC Networks International zászlaja alatt:

AMC Networks International – Asia-Pacific
Vezetője Bruce Tuchman;
Csatornái közé tartozik a Sundance Channel, az MGM Channel, a WE tv és a JimJam; 
Továbbá a korábbi bejelentésnek megfelelően Tuchman az AMC/Sundance Channel és az MGM Channel Global elnökeként szolgál majd.

AMC Networks International – Iberia
Vezetője Eduardo Zulueta
Csatornái közé tartozik a Canal Hollywood (Spanyolország és Portugália), az XTRM, a CTK, az MGM Channel, a Somos, a Buzz, az Odisea, az Odisseia, a Natura, a Historia (Spanyolország és Portugália), a Bio, a Crimen + Investigación, a Canal Cocina, a Canal Decasa, a Sol Música, a Canal Panda (Spanyolország és Portugália), a Biggs és a Mov;

AMC Networks International – Latin-America
Vezetője Eduardo Zulueta
Csatornái közé tartozik az MGM Channel, a MGM Channel HD, a Film & Arts, az Europa Europa, az elgourmet, a Casa Club TV, a Cosmopolitan TV, az Ella, a Canal (á), az AM Sports, a Reality TV;

AMC Networks International – Zone (EMEA)
Vezetője Dermot Shortt
Csatornái közé tartozik a CBS Reality, a CBS Drama, a CBS Action, a CBS Europa, a Horror Channel, a Horror Channel Italy, a JimJam, a JimJam Polsat, az Extreme Sports Channel, az MGM Channel és az Outdoor Channel;

AMC Networks International – DMC
Vezetője Mike Moriarty
Európai központú globális médiatechnológiai és terjesztő vállalat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott