Ugrás a tartalomra

Az AXN-csatornákkal bővül az Invitel kínálata

AXN logo2017. január elsejétől megtalálható az Invitel kínálatában az SPT Networks CE három AXN-csatornája: az AXN, az AXN Black és az AXN White.

Az AXN az Invitel digitális kábeltévé és IPTV szolgáltatásában a Családi, és a Családi HD csomagjában kapott helyet, így több mint százezer előfizetőhöz jut majd el a csatorna műsora. Az AXN Black és az AXN White a Pepita és a Mixer minicsomagban rendelhetők meg a szolgáltatótól.

Az AXN-en a legjobb amerikai krimi- és akciósorozatok mellett rengeteg, a Sony Pictures által gyártott sikerfilm is látható. A csatorna különösen népszerű a 30-49 éves női nézők körében. Idén ősszel olyan országos premierek érkeztek a csatornára, mint a Gyilkos elmék: Túl minden határon, a Quantico, vagy az NCIS Los Angeles legújabb részei. Jövőre is több újdonság várható a csatornán, folytatódnak az olyan nagysikerű sorozatok is, mint a Skorpió – Agymenők akcióban, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, melynek főszerepéért Viola Davis Emmy-díjat kapott, vagy a Gyilkos elmék: Túl minden határon.

A megállapodás kapcsán John Rossiter, az SPT Networks CE ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy az AXN-csatornák elérhetők az Invitel különböző csomagjaiban, hiszen így már a teljes hazai portfóliónk megtalálható e kiemelt piaci szereplő kínálatában. Fontos lépés ez nekünk piaci pozícióink megerősítésében, és azon célunk elérésében, hogy folyamatosan minőségi tartalmat kínáljunk nézőinknek.”

„Az Invitelnél fontosnak tartjuk, hogy mindenkor megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, így folyamatosan figyeljük a magyar piacon igényelt TV csatornákat, és ezek közül a kevésbé nézett, vagy csökkenő népszerűségű csatornák elengedésével választunk régi vagy új, de mindenképpen izgalmas tévéket. Nagyon örülök, hogy az AXN, az AXN White és az AXN Black csatornák januártól újra elérhetők lesznek IPTV és digitális kábeltévé kínálatunkban. Az általuk sugárzott műsorok sokak számára nyújthatnak élménydús kikapcsolódást, közülük úgy a sorozatkedvelők, mint a reality és doku-reality műfaj szerelmesei is megtalálhatják a számukra igazán érdekes és hasznos tartalmakat” – fogalmazott Müller Mihály, az Invitel tartalomszolgáltatásokért felelős vezetője.

Az SPT Networks CE kulcsrakész VoD szolgáltatása, az AXN Now 2017-től megnövekedett tartalommal továbbra is elérhető lesz az Invitel ügyfelei számára. Újdonságként érkezik az AXN Now kínálatába – többek között – A Játékos - Fogadás életre-halálra és a Mad Dogs c. sorozat is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott