Ugrás a tartalomra

Az AXN számos sorozata egész Közép-Európában elérhető a Sony BRAVIA internet videón keresztül

AXN logoAz AXN általános szórakoztató akció- és kalandcsatorna számos sorozata mindazok számára élvezhető, akik Magyarországon, Lengyelországban, Bulgáriában, Csehországban és Romániában internet-kapcsolattal és új, Sony BRAVIA™ televíziókészülékkel, Blu-Ray lejátszóval vagy Blu-Ray házimozi-rendszerrel rendelkeznek.

A SONY BRAVIA™ Internet Videon keresztül az AXN műsorán látható sorozatok közül megnézhető A HATALOM HÁLÓJÁBAN (Damages), a VÁLTSÁGDÍJ(Kidnapped), a MENTS MEG! (Rescue Me) és a GEMINI DIVÍZIÓ (Gemini Division) is. A sorozatokból egyszerre egy rész érhető el hét napig. A legnézettebb BBC-sorozatok közül a KI VAGY, DOKI? (Doctor Who) és az ŐSLÉNYEK KALANDORAI (Primeval) epizódjait szintén hétnapos idősávban láthatják majd a nézők, közvetlenül az után, hogy már az AXN Playerre is felkerültek azok. Az AXN Player -rel egy időben olyan további izgalmas sorozatok is bekerülnek a kínálatba, mint a POKOLI ELMÉK (Genesis) vagy az AXN saját gyártású programja, a ZOOM is. A Sony BRAVIA™ tévéken keresztül hozzáférhető jelenlegi tartalomkínálat a jövőben folyamatosan bővül majd.

Az, hogy az AXN műsora eztán elérhető a Sony BRAVIA™ tévéken és más, internetes hozzáféréseken keresztül, illeszkedik a csatorna üzleti stratégiájába, miszerint az AXN a lehető legszélesebb módon kívánja bővíteni tartalma elérési lehetőségeit. A csatorna Közép-Európa-szerte először azzal hívta fel magára a közönség és a szakma figyelmét, hogy a legszínvonalasabb amerikai sorozatokat tűzi műsorára - gondoljunk csak a LOST - ELTŰNTEKre, a CSI: NY – NEW YORK-I HELYSZÍNELŐKre vagy a GYILKOS ELMÉKre -, majd az AXN Player bevezetésével arra is lehetőséget teremtett, hogy egy-egy műsor sugárzása után az adott tartalom a csatorna weboldalán „azonnal” elérhetővé váljék. Azáltal pedig, hogy a régióban a tévék közül elsőként indított blogot, a közönséggel való közvetlen kapcsolatot kívánta élénkíteni.

Az új, Sony BRAVIA™ termékcsalád a Sony Electronics legmodernebb fejlesztése, mely ötvözi a teljes HD 3D technológia, a monolitikus design-koncepció és a könnyű internet-hozzáférés előnyeit, és ez által elképesztően izgalmas és magas technikai színvonalú élményben részesíti az otthon “mozizókat”. Az IPTV (Internet Protocol Television) korába léptünk, az új, Sony BRAVIA™ tévék segítségével pedig a néző könnyedén csatlakozhat az internethez, és kényelmesen, a nappali szobából válogathat a BRAVIA™ Internet Video színes programkínálatból és szolgáltatásai közül.

A legújabb Sony BRAVIA™ tévékészülékekben elérhető BRAVIA™ Internet Video segítségével a fogyasztó, magas színvonalon, nagy képernyőn a hét nap, illetve a műsorok elérhetőségének időtartamán belül bármikor megnézheti az általa elmulasztott programokat, vagy újranézheti kedvenc filmjeit és tévésorozatait, amikor csak kedve tartja. Emellett a néző hatalmas, ingyenes internet-könyvtárból is szemezgethet, amely olyan weboldalakról gyűjt tartalmat, mint a YouTube™ vagy a Dailymotion™, hogy csak néhány példát említsünk.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott