Ugrás a tartalomra

Az English Club TV már a PR-Telecom hálózatában is elérhető

English Club TV logo2013 januárjától, az angol nyelvoktató English Club TV csatorna elérhetővé vált a PR-Telecom hálózatában is. Ezáltal, a nézők immár 11 magyarországi megyében fejleszthetik angol nyelvtudásukat a televízión keresztül.

“Számtalan felmérés jutott arra a következtetésre, hogy Magyarországon az emberek 30%-a kommunikál angolul nap, mint nap. Azonban, mindössze 18 százalékuk képes folyamatos és értelmes párbeszédekre. További statisztikák szerint az emberek 64%-a azon a véleményen van, hogy az angoltudás kulcsszerepet játszik a szakmai fejlődésükben. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon egyre több kábeltv szolgáltató felismeri az előfizetői igényt, egy olyan értékes tartalommal rendelkező csatornára, mint az English Club TV.

A PR-TELECOM Zrt. Társadalmi Felelősségvállalása elismerésre méltó, melyet ez a döntés is nagyban bizonyít.” - nyilatkozta Yuliya Neyman, az English Club TV Marketing Managere.

„A tavalyi év folyamán kutatások mutattak rá arra a tényre, hogy az EU-n belül az idegen nyelveket beszélők száma hazánkban nagyon alacsony. Ezért is döntöttünk az English Club TV kínálatunkban történő felvétele mellett. A csatorna elosztása révén választékunk egy olyan hiányzó tematikával színesedett, mely egyedülállónak mondható hazánkban. A nagyszerűen felosztott műsorszámok közül, valamennyi néző megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kiegészítő nyelvtani és szókincsbővítő gyakorlatokat.” – nyilatkozta Tóbiás Ildikó a PR-TELECOM Zrt. kommunikációs igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott