Ugrás a tartalomra

Az IPTV World Forumon állított ki a Gravity

DVB-IPTV logoEgy magyar cég is kiállított és előadott a londoni IPTV World digitális televíziós fórumon. Idén a rendezvényen 96 országból mintegy 1600 vállalat vett részt.

A magyar Gravity szoftverfejlesztő is részt vett az internet alapú televíziózás nemzetközi rendezvényén, a Londonban március 23. és 25. között megrendezett IPTV World Forumon.

A vállalat az Impress nevű médiaajánló szoftverével egyedüli magyar kiállítóként volt jelen az eseményen, továbbá a rendezvényhez kapcsolódó konferencia egyik előadója volt.

A hatodik IPTV World fórumra 96 országból mintegy 1600 vállalat érkezett, hogy bemutassák az érdeklődőknek, a digitális tévépiaci szereplőknek, tartalomszolgáltatóknak, fejlesztőknek, szoftverbeszállítóknak a jövő szórakoztatóipari technológiáit.

A Gravity-t 2007-ben egy tudományos kutató és három szövegbányászattal foglalkozó PhD hallgató hozta létre. A cég szöveg- és adatbányászati eljárásokon alapuló saját know how-t használva fejleszt egyedi ajánlórendszereket a nagy ügyfélkörrel rendelkező digitális szolgáltatást nyújtó cégeknek. A Gravity 2009-ben egyesült a Reignsoft-tal, mely alapítása óta a Magyar Telekom IPTV platformjának fő beszállítója.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott