Ugrás a tartalomra

Az LWp Kommunikáció a UPC Direct új PR ügynöksége

UPC Direct logoA magyar tulajdonú LWp Kommunikáció nyerte meg a UPC DTH S. à r.l.  regionális PR tenderét. Az ügynökség a műholdas televíziós szolgáltató magyarországi, csehországi és szlovákiai PR aktivitásait koordinálja 2016 elejétől. Az országspecifikus kommunikációs aktivitásokat Csehországban az EMC Group, Szlovákiában pedig a mediamedia ügynökség segíti.

„Nagy örömmel kezdünk el dolgozni a UPC DTH S.à r.l. szolgáltatóval és két ügynökségi partnerünkkel. Különböző országok kommunikációjának szervezése és támogatása kihívásokkal teli feladat. Izgalmas és jó lehetőség számunkra, hogy nemzetközi szinten egy ilyen jól ismert márkán, tapasztalt szakemberekkel dolgozhatunk együtt. Bízunk benne, hogy eredményes évek állnak előttünk izgalmas, sikeres feladatokkal.” – mondta Weichinger Nóra az LWp Kommunikáció ügyvezető partnere.

A UPC DTH S.à r.l., a Liberty Global, Inc. tagjaként műholdas televíziós szolgáltatásokat nyújt Magyarországon, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, valamint kezeli a vállalat műholdas televíziós szolgáltatásait Romániában. A közvetlenül az otthonokat elérő, ún. Direct-To-Home (DTH) szolgáltatását több mint 830 000 ügyfél veszi igénybe a fenti régiókban. A vállalat a magyar piacon UPC Direct, a cseh és szlovák piacokon freeSAT, míg Romániában Focus Sat márkanéven van jelen. Magyarországon a szolgáltató tavaly novemberben jelentette be a 3play szolgáltatás-csomagok bevezetését, így a UPC Direct kínálata vezetékes internet- és telefonszolgáltatással is bővült.

„Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére és ügyfélbázisunk növelésére a közép- és kelet-európai régióban. Márkáink egységes és szervezett kommunikációja érdekében konszolidáljuk PR tevékenységünket a három országban, amelyhez az LWp Kommunikációt választottuk partnernek – mondta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke. – Idén rengeteg újdonsággal készülünk ügyfeleinknek, 2016 izgalmas évnek ígérkezik.”

Az LWp Kommunikáció 2003 óta működő magyar tulajdonú ügynökség, alapító tulajdonosai Lenhardt Anita és Weichinger Nóra. A cég klasszikus public relations és online közösségi kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a stratégiai tanácsadástól és tervezéstől a megvalósításig. Az ügynökség számos iparágban – IT, telekommunikáció, pénzügyi szolgáltatások, FMCG, energia, egészségügy, média, nonprofit szektor – szerzett tapasztalatot. Az LWp Kommunikáció a közös tulajdonosi hátterű Event & More Produkciós Iroda csapatával egy cégcsoportban nyújt ügyfeleinek integrált kommunikációs szolgáltatásokat.

2015-ben az LWp Kommunikáció több projektjét is szakmai díjakkal jutalmazták, így az LWp felkerült a Kreatív Pr+ Top 10-es listájára.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott