Ugrás a tartalomra

Az M3 csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

M3 logoAz MTVA és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna, minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. december 20. és 2015. január 4. között az M3 csatorna minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az M3 csatornát a programlistában, automatikus újrahangolást kell végezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A nagy népszerűségnek örvendő, és már 800 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is. A videotárban megtalálható tartalmak elérhetők lesznek HbbTV képes televízió-készülékekkel a MinDig TV Plusz kísérleti HbbTV szolgáltatásban is. A MinDig TV Plusz, a MinDig TV Infocsatornájáról érhető el, a távirányító piros gombjának megnyomásával.

Az M3, az MTVA archív tartalmakat sugárzó tematikus kábelcsatornája első születésnapját ünnepli. Az M3 csatornán újra láthatóvá válnak a hazai televíziózás megunhatatlan, idejükben nagy sikert aratott műsorai, melyeken generációk nőttek fel. Az M3 kínálatában megtalálhatók magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok a 80-as, 90-es évekből. Nosztalgiázzanak az ünnepek alatt az 1 éves retro-csatornával!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott