Ugrás a tartalomra

Az M3 és a Mozi+ az ünnepek alatt kódolatlanul a MinDig TV-n

MinDig TV logoAz ünnepek alatt két hétig kódolatlanul nézhető az M3 és a Mozi+ műsora minden MinDig TV néző számára. 2016. december 19. és 2017. január 2. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően.

Az MTVA és az Antenna Hungária, valamint a TV2 Média Csoport Kft. és az AH közötti megállapodások alapján december 19. és január 2. között két csatorna is kódolatlanul lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára: a TV2 Csoport népszerű filmcsatornája, a Mozi+, valamint a közmédia archív tartalmakat sugárzó tematikus csatornája, az M3.  Ezen kívül a nagy népszerűségnek örvendő, és már több mint 1,3 millió letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora a fenti időszakban.
 
Az M3, a közmédia archív tartalmakat sugárzó tematikus kábelcsatornája harmadik születésnapját ünnepli. Az M3 csatornán újra láthatóvá válnak a hazai televíziózás megunhatatlan, idejükben nagy sikert aratott műsorai, melyeken generációk nőttek fel. Az M3 kínálatában megtalálhatóak magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok a ’80-as, ’90-es évekből. A kódolatlan időszak alatt olyan népszerű sorozatok és filmek kerülnek képernyőre, mint a Starsky és Hutch, T.J. Hooker, Észak és Dél, Karácsony Mórával, Retro szilveszteri válogatás vagy az Űrjárőrök – Az Orion.

Akciódús ünnepi kínálattal készül az év utolsó hónapjára a Mozi+, képernyőre kerülnek az ikonikusnak számító James Bond filmek, Pierce Brosnan főszereplésével jön az Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég és a Halj meg máskor. A korlátlan mozizásból Steven Seagal sem hiányozhat, aki sorozatosan veszi fel a harcot a rosszfiúk ellen olyan klasszikusokban, mint a Halálra jelölve, Az igazság mecénása, vagy a Célpont neve: Salazar. A karácsonyt megelőző héten, december 20-án Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai gondoskodnak a humoros percekről, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én pedig Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé. Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével, mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson.  A két ünnep között sem lesz hiány akcióban: érkezik a Die Hard - Drágább, mint az életed, amelyben a már régi ismerősnek számító John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Sylvester Stallone három felvonáson keresztül teljesít újabb küldetéseket Rambo bőrébe bújva. December 28-án tovább fokozódnak az izgalmak A legsötétebb óra című akciófilmben - Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le, a kérdés csak az, hogy a gyanútlan turisták hogyan élik túl a megpróbáltatásokat a kihalt metropoliszban. December 29-én Magyarországon először debütál a kábelcsatornák programkínálatában A majmok bolygója: Forradalom, majd december 30-án Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában: visszatér a Jack Reacher.

Az M3 csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen a 26., a Mozi+ pedig a B jelű multiplexen a 15. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott