Ugrás a tartalomra

Az SPI International 8 HD csatornát indít a keleti 23.5 fokon

FightBox HD logoAz SPI TV Ltd. UK, az SPI International csoport tagja 2011. december 17-én bejelentette, hogy szerződést kötött a Satellite BG nevű bolgár műholdas platformmal, amely hasonlóan a cseh és szlovák CS Link, Skylink, cseh T-Mobile TV és holland Canal Digitaal szolgáltatókhoz az egyik legnépszerűbb orbitális pozícióból, az Astra 23.5 Keletről sugároz.

A Satellite BG nyolc egyedülálló HD csatornából álló csomagot indít el: a FilmBox csomag része a FilmBox HD, a FilmBox Action HD, a FightBox HD, a Docubox HD, a FashionBox HD, az Erox HD, az Eroxx HD és az Eroxxx HD csatornák lesznek. A csatornacsalád a Satellite BG jelenlegi HD kínálatát fogja erősíteni Bulgáriában.

Az SPI International csoporttal történő együttműködésünk HD technológián alapuló új csatornákat hoz az előfizetőinknek és a jövőben akár 3 dimenziós élményt is. A FilmBox csomag széleskörű vonzó új műsort kínál: friss mozicsatornákat, dokumentumfilmeket, életmóddal kapcsolatos és erotikus tartalmat egyaránt. Nagyon örülünk annak, hogy mi vagyunk az első európai szolgáltató, ahol elindul a FightBox csatorna 32 különböző kontaktsporttal mint az MMA, Muai Thai, Karate és Sumo” – mondta Stefan Bonev, a Satellite BG ügyvezető igazgatója.

Bulgária a hatodik ország a közép- és kelet-európai régióban Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Románia után, ahol az SPI International csoport televíziós portfóliója jelen van. Büszkék vagyunk arra, hogy üzleti partnerévé válhatunk egy ilyen fontos, gyorsan fejlődő és innovatív média platformnak.” – mondta Loni Farhi, az SPI International csoport elnöke. „Ez a szerződés fontos részét képezi a dinamikus európai terjeszkedésünknek.” – tette hozzá Farhi úr.

A dtvnews.hu megkeresésére az SPI International magyar képviselete elmondta, hogy az újonnan indított HD csatornákat a tervek szerint 2012 folyamán Magyarországon is bevezetik a piacra.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott