Ugrás a tartalomra

Az SPI International új mozicsatornákat indít Magyarországon

FilmBox logoÉv végégig térítésmentesen fogható a két új csatorna.

Új tagokkal bővül a FilmBox csatornák családja: mostantól hazánkban is elérhető a FilmBox és a FilmBox Plus. Az új csatornák az alap- és családi csomagokba kerülnek a szolgáltatóknál: napi 24 órában kínálnak szinkronizált mozi sikereket, izgalmas mini sorozatokat és vadonatúj televíziós megaprodukciókat. A FilmBox és a FilmBox Plus egymást át nem fedő tartalommal és teljesen különálló műsorstruktúrával jelentkezik.

Innentől kezdve tehát minden Közép-Európában jelenlévő FilmBox csatorna fogható a magyar nézők számára is. A FilmBox és a FilmBox Plus a nagyközönséget célozza meg, azaz minden analóg és digitális televíziós felületen elérhető. A FilmBox prémium csomag (amely tartalmazza a FilmBox HD-t, a FilmBox Extrát és a FilmBox Family-t is) pay tv rendszerben, a digitális előfizetők részére utolérhető.

Ingyenes kóstoló - a FilmBox és FilmBox Plus csatornákkal az év végéig térítésmentesen ismerkedhet a Thor 1°Nyugat műholdon keresztül, kódolatlanul.

A FilmBox csatornák világhírű rendezők, parádés szereposztással készült mozi- és magas költségvetésű televíziós filmjeit, sorozatait és mini sorozatait sugározzák. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood Iegsikeresebb filmjei: ezek a FilmBox csatornák által kínált különleges előnyök.

Nevetést, borzongást, latinos dallamokat és meghatódást ígérnek a Filmbox premierfilmjei: a Gézengúzok karácsonya Leslie Nielsennel, a Ház a ködben Jennifer Connelly-vel és Ben Kingsley-vel, betekintést nyerünk Pinero kalandos életébe és Sophia Loren megmutatja, hogy Ők sem voltak szentek. A bájos Kate és Leopold Meg Ryan főszereplésével, Roberto Benigni megindító Pinokkiója és a szépséges Monicca Belucci Maléna szerepében szintén a Filmbox műsorán.

Októberben Julianne Moore-esték: csütörtökönként az ő filmjei kapnak főszerepet a Filmbox Plus műsorán. További gyönyörű hölgyek tündökölnek a Filmbox Plus premierfilmjeinek főszerepeiben: Nicole Kidman (On-lány), Audrey Tautou (Gyönyörű mocsokságok) és Juliette Binoche (Csokoládé), és megnézhetjük a számos Oscar-díjat elnyert Traffic-et és Chicago-t is.

Az SPI International

Az SPI International több mint 3000 órás játékfilm katalógusával a filmes piac teljes vertikumát kiszolgálja: a filmek moziban történő megjelenését a home video, majd a video on demand terjesztési követi, ezt követően kezdődik a televíziós sugárzás. Az SPI International fő tevékenysége filmcsatornák finanszírozása és terjesztéséve foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: FilmBox, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

A FilmBox, FilmBox Extra, FilmBox Family and FilmBox HD csatornák jelenleg Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon érhetők el. Az SPI International hamarosan új, full HD csatornákat indít. Ezenkívül csatornák indítását tervezzük Afrikában, Nyugat-Európában és Ázsiában.

A FilmBox csatornák

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott