Ugrás a tartalomra

Az SPT Networks CE új értékesítési igazgatót nevezett ki a régió élére

SPT logoA Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Jurásek Sándor kinevezését a közép-európai régió disztribúciós igazgatói posztjára. Jurásek júniustól a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Jurásek a régióban dolgozó disztribúciós menedzserek csapat vezetőjeként az SPT Networks CE teljes portfóliójának értékesítéséért felel majd.

John Rossiter a bejelentéssel kapcsolatban elmondta: "Biztos vagyok benne, hogy Sándor jelentősen hozzájárul majd az AXN közép-európai régiójának további sikeréhez és portfóliónk növekedéséhez. Sándor komoly értékesítési és technikai tapasztalattal érkezik hozzánk az operátori oldalról, így egy új látásmóddal gazdagítja vállalatunkat, és erős munkakapcsolatot tud kialakítani partnereinkkel."

A SPT Networks közép-európai portfóliójába olyan népszerű márkák tartoznak, mint az AXN, az AXN Black, az AXN White, az AXN Spin, valamint a két non-lineáris szolgáltatás: az AXN Now és az AXN Player. A portfólióban összesen 13 helyi igényekre szabott csatorna kapott helyet 14 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Koszovóban, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Moldovában.

Jurásek az SPT Networks-höz az Eutelsat Broadbandtől érkezik, ahol regionális értékesítési menedzserként dolgozott. Több mint 10 éves menedzseri tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs/média szektorban, ahol főként értékesítéshez kapcsolódó pozíciókat töltött be. Olyan cégeknél dolgozott, mint a PanTel, az HBO vagy az Antenna Hungária, ahol a MinDigTV Extra (DVB-T Pay-TV) bevezetéséért felelt.

Jurásek júniustól Hubert Drabikot váltja a regionális értékesítési igazgatói poszton, aki új karrierlehetőség miatt távozott a cégtől.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott