Ugrás a tartalomra

Az UEFA Bajnokok Ligája visszatér a Sport TV-re

Sport1 logo2012 és 2015 között Magyarországon a Sport TV-n lesznek láthatóak élőben a labdarúgó UEFA Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzései és döntője – jelentette be ma az UEFA.

A Sport TV-t működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. büszkén jelenti be, hogy a magyar OTP Bank Liga és a világ legerősebb bajnoksága, a spanyol Primera División után a világ legerősebb nemzetközi klubsorozata, az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseinek közvetítési jogait is megszerezte három évre. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a társaság közötti szerződés értelmében 2012. július 1-jétől 2015. június 30-ig a Sport Televízióban lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája keddi játéknapjainak legizgalmasabb mérkőzései, illetve a ránk váró három UEFA BL- és európai Szuperkupa-döntő is.

„Nagyon örülök, hogy újra összefonódik Magyarország legnagyobb múltú sporttelevíziójának és Európa legnagyobb tekintélyű labdarúgó klubsorozatának a sorsa – nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe Zrt. vezérigazgatója. – Az UEFA Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket. Az UEFA Bajnokok Ligája világmárka, kötelezettségekkel jár, nekünk is világszinten kell teljesítenünk. Nem csupán élő közvetítésekkel, hanem összefoglalókkal, magazinműsorokkal is jelentkezünk. Azon leszünk, hogy a labdarúgást kedvelő magyar nézők az UEFA Bajnokok Ligájával automatikusan összekössék a Sport Televíziót, és ha bármit meg akarnak tudni erről a sorozatról, akkor a Sport1-re vagy a Sport2-re kapcsolnak, valamint felkeresik honlapunkat, a www.sport1tv.hu oldalt.”

A szerződés értelmében a Sport Televíziót illeti meg a keddi első választás, valamint az UEFA Bajnokok Ligája-döntő és az európai Szuperkupa-döntő élő közvetítésének joga, majd műsorára tűzheti a játéknap összefoglalóját, hétvégén pedig az európai csúcsfutball aktuális eseményeit összegző, sztárinterjúkat is sugárzó UEFA Bajnokok Ligája magazinnal jelentkezik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott