Ugrás a tartalomra

Az UPC Direct újdonságai

UPC Direct logoTöbb új csatorna jelenik meg az UPC Direct és a Focus Sat kínálatában, a Thor 5 és Thor 6 műholdakon. Tekintsük át az újdonságokat.

Az SD csatornák újdonságai: CS Film / CS Mini, Filmbox Family, History Channel (SD), Joj Plus, STV2 (Dvojka), STV3 (Trojka), TV Doma, Óčko, Z1, Prima COOL, Sport 2, Sport 5, MTV Cz, Nickelodeon, Nat Geo Wild, DoQ, Fishing and Hunting, Cinemax 2

Jelenleg még nem elérhető, de várható SD csatornák: ESPN America, MTV Cz, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Hits, VH1, VH1 Classic

Az új pozícióból érkező jelek minősége jobb, mint a keleti 19.2 fokon, élesebb kép, 720x576 felbontás. A legtöbb csatorna esetében a minőség magasan veri egyéb szolgáltatókét, mint például a DigiTV, CS Link, Skylink.

Magyar és román érdekeltségben várható az AXN Crime és AXN Sci-Fi megjelenése.

Az úgynevezett HD transzponder még nincs tele(jelenleg: M1 HD, CT1 HD, Nova HD, Sport HD, HBO HD HU, DUNA HD), még körülbelül 2 csatornának van hely, ezekre a History HD és az Eurosport HD esélyes.

AZ EPG szolgáltatás még nem érhető el, ennek indulása az éles üzem indításakor, májusban lesz.

A transzponderekről a Focus Sat is kap majd csatornákat, ezeken Conax, CryptoWorks és Nagravision 3 kódolás is lesz.

A Focus Sat jelenleg 3 transzpondert használ az öreg Thor 3 műholdon, ezeket várhatóan április 8-án kapcsolják le.

Az UPC DTH szolgáltató 10 transzpondere közül 7 az UPC Direct(magyar, cseh, szlovák), 3 a Focus Sat(román) szolgáltatónak van kiosztva.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott