Ugrás a tartalomra

Bővülő műfajkínálat és április 20-tól arculatváltás az AXN SCI-FI csatornánál

AXN SCI-FI logoA korábbinál bővebb műfajkínálattal jelentkezik hamarosan az eddig tudományos-fantasztikus tartalmai miatt népszerű tematikus csatorna, az AXN SCI-FI. A jövőben - a továbbra is hangsúlyosan megjelenő - sci-fi sorozatok mellett helyet kapnak a programban misztikus és természetfeletti történetek is, ezáltal a csatorna a „képzelet birodalmává válik”. A változásokat a csatorna új arculata is kifejezi majd, melyet egy időben vezetnek be mind a hat közép-európai országban, ahol az AXN SCI-FI jelen van.

Miközben az AXN SCI-FI-n továbbra is láthatóak lesznek a legigényesebb sci-fi klasszikusok, mint a BATTLESTAR GALACTICA, a CSILLAGKAPU és a CSILLAGKAPU: Atlantis, a csatorna számos új siker-sorozattal és filmmel bővíti programkínálatát, így a hűséges férfi-nézők, és az egyre növekvő női nézőtábor egyaránt megtalálhatja majd az ízlésének megfelelő műsort a csatornán. A jövőben olyan sorozatok is futnak majd az AXN SCI-FI-n, mint a KI VAGY, DOKI? (DOCTOR WHO), az ŐSLÉNYEK KALANDORAI vagy a SÖTÉT ANGYAL (DARK ANGEL) Jessica Alba főszereplésével, illetve a LOST-Eltűntekből ismert Matthew Foxszal A HETEDIK ÉRZÉK.

A fenti műsorok mellett hónapról hónapra új, a műfaj további kiemelt sorozatait és filmjeit vetíti majd az AXN SCI-FI csatorna, sőt magyarországi premier is várható!

KI VAGY, DOKI? (DOCTOR WHO) - Április 6-tól kedden és csütörtökön, este 23:00 órakor – ez a kritikusok által is elismert, brit kult-sorozat a kilencedik doktor kalandjaival keződik, aki túléli az Idő Háborút és töretlen erővel harcol a gonosz ellen.

SÖTÉT ANGYAL (DARK ANGEL) - Május 13-tól, kedden és csütörtökön, este 22:00 órakor - James Cameron és Charles Eglee egy olyan történetbe vezetik a nézőt, ahol genetikailag manipulált, kiváló egyedek léteznek egy politikailag, gazdaságilag és morálisan összeomlott világban. Ám a Jessica Alba által alakított gén-módosított hősnő és egy cyber-újságíró együtt szállnak harcba a bűnözés és korrupció ellen

ŐSLÉNYEK KALANDORAI (PRIMEVAL) - Április 7-től szerda esténként, este 23:00 órakor - Visszatértek volna a dinoszauruszok, és az életünkre törnek? Mindenesetre az a hír járja, hogy a Dean erdő környékén egy hatalmas termetű, bősz vadállat garázdálkodik. Nick Cutter, evolúció-kutató zoológus professzor, egyik kollégájával és egy diákkal együtt, azonnal felkerekednek, hogy kiderítsék az igazságot.

Mindezek mellett a horror rajongóinak is kedvez a megújult AXN SCI-FI, hiszen nyáron a csatorna bemutatja a PÉNTEK 13 filmeket.

Az AXN SCI-FI új arculatát április 20-ától láthatják a nézők. A csatorna weboldala - www.axnscifi.com szintén tükrözi majd a televízió látványvilágának változását.

A megújult AXN SCI-FI eztán a közönség szélesebb rétegeit lesz képes megszólítani, hisz a sci-fi által feltérképezett ismeretlen galaxisok mellett a képzelet birodalmának újabb területeire is elkalauzolja a jövőben erre fogékony nézőit.

Az AXN SCi-FI tévécsatornáról

Az AXN SCI-FI összesen több mint 5,5 millió előfizetővel rendelkezik Közép-Európa azon hat országában, ahol műsorát sugározza (Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia és Bulgária). A tévécsatorna a sci-fi műfaj elsőosztályú sikersorozatait és filmjeit hozza a képernyőre. Az AXN Sci-Fi azonban nem csupán az ismeretlen galaxisok világát feltérképező a sci-fi-t, hanem a képzelet birodalmát, a természetfeletti erőket is bevonja műsorába. A tévécsatorna műsora a 16-49 éves korosztály kedvelt programja.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott