Ugrás a tartalomra

Bekeményít a PRO4

PRO4 logoA TV2 Csoport csatornájának új műsorstruktúrája elsősorban férfias tartalmakat kínál, erotikus időjárás-jelentéssel, autós műsorral, rengeteg új reality-vel és sorozattal.

A TV2 Csoport többmilliárdos programinvesztíciójának eredményeként október 22-től a PRO4 műsorában is jelentős változás történik. A világ egyik legnagyobb tartalomgyártó cégével, az Endemollal történt megállapodásnak köszönhetően számos exkluzív reality premiernek lehetnek részesei a PRO4 nézői, amíg az A&E TV-vel való együttműködés révén új és érdekes reality tartalmak kerülhettek a programkínálatba. A teljesen felfrissített műsorstruktúra elsősorban a férfi nézőket igyekszik a képernyők elé ültetni. Pasis tartalmak, sorozatok, reality premierek, erotika, autók, és akció minden mennyiségben, ez várható október 22-től a PRO4 műsorán!

A hétköznap délutáni műsorsávban 18 órától a Különleges mentőalakulat látható, amelynek főhősei nap mint nap megküzdenek emberfeletti kihívásokkal, legyen az hegyi mentés, emberrablás, gyilkosság, vagy autóbaleset. Az izgalmas és különleges küldetések mellett természetesen jut idő a barátságra, a románcra, a kollegiális és testvéri rivalizálásra is. Esténként dupla részekkel jön a Dog, a fejvadász, amely a világ leghíresebb fejvadászáról, Duane „Dog” Chapmanről szól. Akciódús vadászataiban segítője a felesége, aki néha még a mesternél is keményebben száll rá az ügyekre. Szintén hétköznap látható a Cajun Justice – A mocsarak őrei című sorozat. A sheriffék felügyelete alá tartozó területre, New Orleans-tól délre még mindig igaz, hogy a mocsár mélyén élő emberek sokszor úgy gondolják a törvény rájuk nem vonatkozik.

Hétvégén sem maradnak reality-k nélkül a nézők: szombaton 18:30-tól az Elitkommandó bevetései láthatók. A sorozat segítségével első kézből, a kommandós szemszögéből követhetünk végig éles bevetéseket: rajtaütés drogbarlangban, gyilkosság gyanúsítottjának kézre kerítése, eltűnt személyek utáni kutatás és túszmentés. Vasárnap egy különleges család életébe nyerhetünk bepillantást a Kacsabirodalomban. A furcsa család üzlete sportbirodalommá nőtte ki magát: a mocsárból kihalászott uszadékfából az egész világon híres és elismert kacsavadász csalisípokat és műkacsákat készítenek. Este nyolctól az Ausztrália határain sorozat az ausztrál vám-és bevándorlási tisztviselők munkáját mutatja be.

A sorozatrajongóknak is kedvez a PRO4, ugyanis hétköznaponként 21 órától minden nap egy-egy népszerű sorozat újabb része kerül képernyőre. Hétfőn A törvény embere, kedden a Gyilkos számok, szerdán az Útonállók, csütörtökön a Zsaruvér Tom Selleck-kel, míg pénteken az NCIS LA rendőrei nyomoznak. A sorozatokat követően minden este egy-egy erotikus műsort tűz műsorára a PRO4, és hamarosan indul a csatornán a szexi időjárás-jelentés is, amelyben lenge öltözetű hölgyek tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról.

Kifejezetten a PRO4 számára készített új tartalom a vasárnap délelőttönként látható A világ legerősebb emberei, amelyben az elképesztő teljesítményre képes góliátok versenyét követhetjük nyomon a sportág hazai királyával, Fekete Lászlóval.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott