Ugrás a tartalomra

BestOfMusic, a legjobb dalok a legjobbaktól

BestOfMusic logoA Skyble Media Zrt. 2011. február 19-én kezdi meg a 4 zenei csatornájának műholdas terjesztését az Eurobird 9A műholdról, köztük a BestOfMusic-ot.

Ez a csatorna széles zenei kínálattal szeretné meghódítani a magyar televíziós piacot. A csatorna műsorában hallhatók és láthatók lesznek a 60-as évektől kezdve a napjaink legnagyobb pop, rock és disco slágerei is.

Ezen a csatornán végre ismét rendszeresen lehet majd találkozni a régi nagy kedvencekkel és a jelen olyan sztárjaival akik szintén nem kapnak lehetőséget a jelenleg elérhető zenei csatornák kínálatában. Hogy kik ők? Például a Neoton Familia, az R-Go és a Hungária, Zámbó Jimmy és további több tucat felejthetetlen hazai és nemzetközi kedvenc, de itt végre napi rendszerességgel látható lesz a fiatalok közül például Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Tabáni István és olyan külföldi előadók mint Michael Buble.

A BestOfMusic a magyar zenéket és előadókat kívánja előtérbe helyezni, így a játszott dalok legalább 50%-a magyar nyelvű, vagy magyar előadó dala lesz, ideértve a határon túli magyar előadókat is.

BestOfMusic, a legjobb dalok a legjobbaktól.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott