Ugrás a tartalomra

Továbbra is a DIGI Sport közvetíti az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseit

DigiSport logo2012-2015 között a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus közvetíti Magyarországon élőben az UEFA Bajnokok Ligája labdarúgó sorozat keddi és szerdai mérkőzéseit, valamint az Európa Liga találkozóit.

Az UEFA Bajnokok Ligájának jogtulajdonosával kötött megállapodás értelmében továbbra is a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus műsorán lesznek láthatóak az UEFA Bajnokok Ligája legnépszerűbb összecsapásai. A szerződésben foglaltak alapján a két sportcsatorna - a keddi első választás kivételével - jogosult minden további Bajnokok Ligája mérkőzést élőben közvetíteni a keddi és szerdai játéknapokon, beleértve az elődöntőket és a döntőket is. Ahogy az elmúlt három szezon során megszokhatták, szerdánként csak a DIGI Sport sugároz majd Bajnokok Ligája mérkőzéseket, illetve a BL összes meccse kizárólag nálunk lesz látható HD minőségben.

A DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon a 2012/2013-as, 2013/2014-es és 2014/2015-ös szezonban fordulónként élőben akár hat rangadót kísérhetnek figyelemmel a tévénézők, sőt felvételről a keddi első választásos meccset is megnézhetik, azaz nálunk a BL szerelmesei nem maradnak le semmiről.

Arról is megállapodás született, hogy DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon lesznek láthatóak a következő három idényben, 2015-ig az UEFA Európa Liga legjobb meccsei is. A második számú európai labdarúgó kupasorozat a BL-hez hasonlóan kiemelt szerepet kap csatornáink programjában, minden fordulóban a lehető legtöbb mérkőzés képernyőre kerül majd. Az elődöntők és az EL-döntő szintén a DIGI Sporton lesznek láthatóak Magyarországon.

Az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga labdarúgó sorozatok közvetítése mellett a DIGI Sport 3 évre megszerezte az európai Szuperkupa döntőjének közvetítési jogát is, amelyet szintén élőben és az elismert szakmai gárda kommentálásában kísérhetnek figyelemmel a tévénézők.

A műsorpalettát érdekes és mindenre kiterjedő összefoglalók, háttéranyagok, helyszíni közvetítések és a legfontosabb eseményeket bemutató Bajnokok Ligájával foglalkozó magazinok teszik még színesebbé.

A legjobbak tehát továbbra is a legjobb helyen, vagyis ősztől ismét Bajnokok Ligája és Európa Liga – HD minőségben – a DIGI Sporton és a DIGI Sport Plus-on!"

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott