Ugrás a tartalomra

BonumTV már a TARR kínálatában is

Bonum TV logoMárciustól tovább bővült az első közösségi katolikus televízió, a BonumTV lefedettsége. Így az ANTENNA HUNGÁRIA, a PR–TELECOM, az INVITEL, és most a TARR kábeles platformjain, valamint év elejétől 50 műsorterjesztő társaságot tömörítő Nemzeti Műsorterjesztő Klaszter tagjainak kínálatában is elérhetővé vált a csatorna.

Mostantól a katolikus televízió műsora valamennyi közepes és számos kisebb szolgáltató kínálatában megtalálható, de hamarosan tovább bővülhet a csatorna lefedettsége, mivel jó ütemben haladnak a tárgyalások a UPC-vel is. A BonumTV adományvonal, a 13 690-es hívószám már tárcsázható – az INVITEL mellett – a UPC szolgáltatótól.

A csatorna új nézői különleges programnak lehetnek részesei április elején, mivel Magyarországon kizárólagosan csak a BonumTV közvetíti élőben, magyar szinkronnal az egyre népszerűbb Ferenc pápa minden vatikáni húsvéti szertartását.

A csatorna a pápa példáját követve kilép a megszokott vallási tartalmak keretéből, ezért az amerikai „szakácspappal”, Father Leo gasztronómiai sikerműsorával, a „A konyha angyalá”-val indított ősszel országos premiert.

A BonumTV kínálatában a vallási tartalmakon túl jelen vannak a napi aktuális hírek is. A televízió célja, hogy a 18:45-kor jelentkező saját gyártású hírösszefoglalója hiteles tájékozódási pont lehessen. Ezért folyamatosan erősíti hírtartalmait, és nézőinek minden vasárnap heti félórás magyar nyelvű vatikáni és szentföldi hírösszefoglalót is kínál.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott