Ugrás a tartalomra

Bővülő lefedettség a TV Paprikánál

TV Paprika logo„A boldogság receptjei” címmel készült a TV Paprika vadonatúj saját gyártású, 40 epizódból álló gasztroműsora. A magyar epizódok mellett 10 román és 10 cseh adás is készül. A műsor a magyar csatornán június 2-án hétfőn, este 20:00 órakor indul, a cseh és a romániai premierekre nyár végén, augusztusban kerül sor. A magyarországi bemutatóval egy napon bővül a TV Paprika országos lefedettsége is: a gasztrocsatorna bekerül az Antenna Hungária MinDig TV Extra Családi csomagjába.

„A boldogság receptjei” házigazdája Bede Róbert séf, aki éppen 10 éve főz a TV Paprika képernyőjén: a televízió egyik legrégebbi arcaként már a kezdetekben elkötelezte magát az ország egyetlen gasztrocsatornája mellett. Olyan sikerműsorokban szerepelt, mint a Receptdaráló, Receptdaráló Extra, a Sztárok a pácban, vagy a Mit eszünk ma?

„A boldogság receptjei” című új TV Paprika műsor receptje egyszerű: jól ismert vendégek érkeznek Bede Róberthez nap mint nap, ámde egy kis csavarral. Merthogy senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket, hogy aztán az ételt együtt főzze meg Bede Róberttel. A jó hangulatú főzések közben a szereplők megosztják egymással az ételek elkészítésével, étkezéssel, ízekkel és illatokkal kapcsolatos emlékeiket, de emellett kiderülnek az otthoni praktikák, szokások, családi történetek és hóbortok. Kiderül, hogyan lehet szert tenni új receptekre a színházi öltözőben, hogyan készül saját családi füstölőben a legfinomabb pisztráng, mivel csavarta el felesége fejét a népszerű humorista, mitől kínai az igazi kínai mogyorós csirke, mit nassol a blogger vagy mi a gyengéje a szigorú gasztro-kritikusnak.

Arra is választ adnak Bede Róbert vendégei, számukra milyen boldogságot jelent egy-egy családi étel, hagyomány, azaz mi a boldogság receptje. 

„A boldogság receptjei”-vel az volt a célunk, hogy megmutassuk, a konyhában együtt lenni, ahogyan főzni és enni is jó”– összegzi az új műsort Radóczy Katalin programigazgató. - Erről szól lényegében a TV Paprika csatorna majdnem tíz éve: megmutatni egy kicsit abból, ami boldogságot jelent mindannyiunknak: egy finom ételt, egy kedves családi emléket mellé, egy új konyhai fortélyt.”

A Ringier „A boldogság receptjei” című műsor gyártó partnere, a kiadóval a TV Paprika tulajdonosa, a Chello Central Europe nem először működik együtt. „Korábban is dolgoztunk együtt a Ringier-vel, nagyon jók a tapasztalataink – jelezte Radnai Péter, a Chello Central Europe produkciós igazgatója. – A kiadó remek partnernek bizonyult a minőségi tartalomgyártásban, széles elérésű portfóliójára pedig hatékonyan tudunk támaszkodni a műsor kommunikációja során.”

A Ringier kiadónál a nyomtatott és online lapok mellett a televíziós tartalomgyártás stratégiai fontosságú üzletág. „Már több éves integrált műsorkészítői tapasztalatunk van, de a teljes gasztroportfóliónk révén komoly szakmai háttérrel támogatja az új televíziós sorozatot. Ezért vállalkoztunk örömmel az ismételt együttműködésre a Chelloval” – erről Papp Gábor, a Ringier szórakoztató üzletágának igazgatója beszélt az új műsort bemutató sajtótájékoztatón.

Bede Róbert vendégei, akik elhozzák a boldogság receptjeit: Pokorny Lia, Havas Dóra ( „Lila Füge” blog), Rákóczi Ferenc, Sváby András, aki néhány év elteltével a TV Paprika kedvéért tér vissza a képernyőre; Nádas György, Faragó András „Topy”, Rázsi András, a TV Paprika egykori népszerű „Bandi a hegyről” műsorának főszereplője; valamint Harmath Csaba gasztronómiai szakértő.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott