Ugrás a tartalomra

Bővült a VIVA és az MTV Hungary lefedettsége, itt a Comedy Central Extra

Comedy Central Extra logoTovább bővült a Viacom Hungary ifjúsági csatornáinak lefedettsége Magyarországon 2012-ben. Az MTV Hungary-t, a VIVA Televíziót, a Comedy Centralt és a Nickelodeont képviselő médiavállalat csatornái egyre több háztartásba jutnak el, miközben egy új csatorna, a Comedy Central Extra bevezetésével a cég még jobban megveti a lábát a magyar piacon.
 
Az Invitel és a Hello HD szolgáltatókkal való megegyezés után 5 százalékkal bővült a fiataloknak szóló filmeket és sorozatokat szolgáltató MTV Hungary és további 5 százalékkal a VIVA lefedettsége is. A két csatorna egyedi műsorkínálatával és saját gyártású produkcióival a 15-29 éveseket célozza, így téve teljessé a csatornakiosztás összeállításában minél nagyobb változatosságra törekvő szolgáltatók portfólióját.

A VIVA TV, 2012-es megújulását követően A Stáb a tanyán című saját gyártású műsorával, nézettségi adatok alapján maga mögé utasította versenytársait péntek délutánonként. A fiataloknak szóló csatornák közül a Medián 2012 novemberében végzett reprezentatív kutatása szerint 92%-os ismertségével a legerősebb televíziós márkák között szerepel.

2012-ben az MTV Hungary műsorára 500 premier óra, azaz sehol máshol nem látható tartalom volt tűzve. A fiatalok igényeire reagálva olyan amerikai filmsorozatokkal találkozhattunk, mint a Kínos, a Vissza a gatyámat! vagy a Death Valley horrorkomédia, valamint olyan realitykkel, mint a Punkd, az Ashton Kutcher féle celeb beugrató show vagy a Jersey Shore. A csatorna 2013-ban is ezt a tendenciát folytatja, jön a Reaper-démonvadászok, a Túlképzetlenek és a Geordie Shore.

A Viacom tovább bővítette csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezette a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central kistestvérének számító adón a nézők angol nyelven magyar felirattal találkozhatnak a már megszokott Comedy-s humor egy kicsit extrémebb, karcosabb változatával. Olyan sorozatokra számíthatunk, mint a meglehetősen egyedi humorú Sarah Silverman Program, vagy a munkahelyi szerencsétlenkedéseket kiparodizáló Workaholics. Emellett itt láthatjuk az amerikai stand-up krémjét felvonultató adásokat, vagy éppen az Egyesült Államok napi politikáját kiparodizáló olyan ál-hírműsorokat is, mint a 16 Emmy díjas Daily Show, vagy a Colbert Report.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott