Ugrás a tartalomra

Bővült az együttműködés a Chello gyermekcsatornái és a DIGI között

Chello CE logoA Chello Central Europe mindkét gyermekcsatornája előkelő helyre lépett a DIGI szolgáltató kínálatában, Magyarországon és Romániában egyaránt.

Magyarországon 2014 márciusától a Megamax a digitális kábeles „DIGI” csomagban kapott helyet, így ez év tavaszától a gyerekcsatorna műsora már 1,7 millió háztartásban érhető el. Áprilistól a Minimax a DIGI műholdas csomagkínálatában átkerült a DIGI Mini csomagba, ami azt jelenti, hogy a legnépszerűbb gyermekcsatorna már 2,8 millió háztartásban jut el kis nézőihez.

A DIGI és a Chello Central Europe közti együttműködés Magyarország után Romániában is markáns előrelépést mutat:  márciusban bekerült  a Megamax a DIGI („RCS & RDS”) kábeles csatornakínálatába.

A Megamax 2014-ben kapcsolt teljes sebességre. Tartalomban olyan exkluzív sorozatokat hoz elsősorban 7-12 éves nézőközönségének, mint az Angry Birds animációs rajzfilmsorozat, amelyet csak a Megamax csatorna nézői élvezhetnek. Az idei új, színvonalas európai és tengerentúli tartalmak között élőszereplős tinédzser-kedvencek (Blue Water High, Felspannolva, the  Avatars) és animációs sorozatok (Lego Ninjago, Pac-Man, Max Steel- és Hot Wheels-sorozatok) egyaránt műsoron vannak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott