Ugrás a tartalomra

Bundesliga továbbra is az Eurosporton

Eurosport logoAz Eurosport – az európai sportrajongók első számú csatornája – a Deutsche Fußball Ligával (DFL) kötött új megállapodás szerint exkluzívan közvetíti a Bundesliga 2017/18-as szezonjának labdarúgó mérkőzéseit Magyarországon. A megegyezés értelmében az Eurosport 2 csatorna közvetíti exkluzívan a péntek esti főműsoridős mérkőzéseket, illetve a szombat és vasárnap délutáni meccseket is.

Az Eurosport meccsnaponként hat-hat mérkőzést közvetíthet, emellett heti magazinműsorban mutatja be a hét legkiemelkedőbb eseményeit. A televíziós közvetítések mellett a Bundesliga 1 és a Bundesliga 2 minden mérkőzése elérhető lesz az Eurosport Playeren élőben és on-demand, ezzel téve teljessé a német bajnokság nyújtotta élményt a nézők számára.

„Amikor azon dolgozunk, hogy minden piacon a legfontosabb és legrelevánsabb sporttartalmak közvetítési jogaival rendelkezzünk, Magyarország esetében a Bundesliga mérkőzések feltétlenül a fontossági piramis csúcsán helyezkednek el. Örömmel tekintünk a DFL-lel való még szorosabb együttműködés elé, és azon leszünk, hogy a legszínvonalasabb közvetítéseket nyújtsuk a magyar rajongóknak” – mondta el Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

„Rendkívül megtisztelő, hogy az Eurosport kapta meg a Bundesliga élő exkluzív közvetítési jogait, így a magyar rajongók továbbra is élvezhetik a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapásait, vagy Dárdai Pál csapata, a Hertha Berlin győzelmi sorozatát. Ez a megállapodás újra megerősíti a sportrajongók iránti elkötelezettségünket, amelynek célja, hogy a világ legjobb, helyi szinten is releváns sporteseményeivel tápláljuk szenvedélyüket. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ez a kiemelkedő jelentőségű megállapodás tovább növeli Magyarországon a négy Grand Slam tenisztornához hasonló prémium tartalmak sorát” – tette hozzá Victoria Davies, VP, Country Manager, Discovery Networks Central&Eastern Europe.

„Jelen pillanatban a Bundesligát a Lipcse vezeti, melynek kapuját Gulácsi Péter védi, mögöttük a dobogóért csatázik egyfelől Dárdai Pál Herthája, másfelől a Hoffenheim és a Frankfurt, ahol Szalai Ádám, illetve Huszti Szabolcs játszik. A magyar szurkolók új kedvence, Kleinheisler László is hétről hétre pályára lép a Darmstadt színeiben, így kijelenthetjük, hogy semelyik másik meghatározó európai bajnokságban nem játszik annyi magyar játékos, mint a Bundesligában. Úgy is fogalmazhatnék: a magyar válogatott kiváló Európa-bajnoki szerepléséből elsősorban az Eurosport 2 nézői profitálnak!” – mondta el Szabó Gábor az Eurosport vezető kommentátora.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott