Ugrás a tartalomra

Bunyózik a közmédia

MTVA logoA közmédia közvetít a Magyar Ring elnevezésű ökölvívó gálaestekről. Az első profi gálát június 6-án rendezik Szentesen, amit az M1 élőben közvetít a késő esti órákban.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Rácz Félix nevével fémjelzett Ferobox Event között létrejött megállapodás értelmében a közmédia közvetít a Magyar Ring elnevezésű ökölvívó gálaestekről. Az első profi gálát június 6-án rendezik Szentesen, amit az M1 élőben közvetít a késő esti órákban.

A nemrégiben létrejött együttműködés nem titkolt célja, hogy a hazai rendezésű eseményekkel és a televíziós közvetítésekkel népszerűsítsék a nagy múltú sikersport jelenkori ismert és kevésbé ismert magyar képviselőit. Az együttműködés kapcsán Lencsó Rita, az MTVA Kommunikációs Igazgatója elmondta: „Tudjuk, hogy a nézők szeretik a profi magyar ökölvívást. Erdei Zsolt márciusi meccsét például több, mint 720 ezren látták az M1-en.”

Rácz Félix hozzátette: „Nagyon örülök annak, hogy a magyar ökölvívók és a hazai események továbbra is láthatóak maradnak a tévében a közszolgálatnak köszönhetően, Magyar Ring néven”.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott