Ugrás a tartalomra

Cartoon Network és a Boomerang nyílt időszak a vakáció utolsó hónapjában

2019. augusztus 1. és 31. között nyílt időszakkal várja a Cartoon Network és a Boomerang rajzfilmcsatorna a Vidanet digitális kábeltévé előfizetőit és gyerekeit, számtalan kalanddal töltekezhetnek fel még az iskolakezdés előtt.

 

Szeptembertől az iskolai szabályok alól nem lesz kibúvó, de addig is reggeltől estig özönlenek a mesék a Cartoon Network és a Boomerang csatornákon, melyeket augusztusban a gyerkőcök legnagyobb örömére szabadon nézhet minden Vidanet digitális kábeltévé előfizető, akik így nap mint nap a legnagyobb kedvencekkel találkozhatnak.

 

A Cartoon Network sok különlegességgel készül a kíváncsiak számára. Augusztus 5-étől 9-éig esténként 20:30-kor az OK K.O.! Legyünk hősök! új részeivel kapcsolódhatnak ki a gyerekek. K.O. a Lakewood Plaza Turbo legújabb alkalmazottja, aki Mr. Gar üzletében, a hősök boltjában dolgozik. Az itt töltött idő nemcsak szórakoztató, de hasznos is K.O. számára, hiszen ő maga is szeretne nagy hőssé válni! Munkatársaival, a mindig eszes és mindig laza Eniddel, és az önjelölt macsó Raddal jól mulatnak, amikor épp nem Lord Kockával kell megküzdeniük.

 

Augusztus 12-étől minden hétköznap 6:55-kor jelentkezik a Bűbájtábor, amit 19:20-kor megismételnek. A rajzfilmben Oscar, az elefánt és legjobb barátja, Süni először táboroznak a szüleiktől távol, így össze kell szedniük bátorságukat és önállósodniuk kell. A tábori személyzet boszorkányokból áll, a lovak egyszarvúvá változnak és szörnyek élnek az ágy alatt. Nem mindennapos egy táborban, hogy a gyerekek beszélő cápával úsznak a medencében, hogy egy másik univerzum bejáratára bukkannak a szobában, vagy hogy barátságot kötnek a Holddal, de ezen a szigeten bármi megtörténhet.

 

A legendás Pindúr Pandúrokat sem kell nélkülözni, ugyanis augusztus 19-étől minden hétköznap 7:20-kor kerül képernyőre a megújult Pindúr Pandúrok harmadik évada. Az egyik új részben Sziporka, Puszedli és Csuporka azzal szembesül, hogy új hős érkezik Bogárfalvába, akinek valami sötét titkolni valója van. Egy másik epizódban a szokásos iskolai játék eltér a megszokott rendjétől, amikor a drámatanár közbeszól. Aki lemaradt a részekről, annak hétvégén 7:20-kor lesz lehetősége arra, hogy az ismétléseket megnézze.

 

Augusztus végén, 26-ától este 20:30-kor érdemes lesz a Cartoon Networkre kapcsolni, mert kezdődik a Bakugan: Bunyóbolygó! A Bakugan megújult formában tért vissza a csatornára. Az új sorozatban Dan és barátai egy csapásra kiválasztottak lesznek, amikor a Földön az ő kezükbe kerülnek először a Bakugan nevű misztikus lények. Hőseink feladata megakadályozni, hogy a Bakuganok rossz kezekbe kerüljenek. A Bakugan: Bunyóbolygó szeptemberben folytatódik, így a leckeírás után új részek felelnek a megérdemelt szórakozásért . Addig is mindenki behozhatja a lemaradását, mert a Cartoon Network augusztus végétől újra leadja az eddigi részeket.

 

Esténként egész nyáron különkiadások és egész estés Scooby-Doo-filmek várják a Boomerang izgalmas rejtélyekre és kalandokra éhes nézőit. A Boomerang Mozi filmmaratonja keretében több új alkotás is először lesz látható. Hamarosan pedig új Scooby-Doo-sorozat mutatkozik be a csatornán.

 

A júliustól egészen nyár végéig jelentkező Boomerang Nyári kincsesláda minden hétköznap tartalmas ebéd utáni mókát ígér. A két és fél órás maratonok sztárjai augusztusban a Taffy, a Rózsaszín párduc, a Mr. Bean és az Új bolondos dallamok szereplői lesznek. A minden alkalommal más sorozatot rejtő Kincsesláda matiné garantáltan feldobja a nyári szünetet.

 

Végül pedig a Boomerang egy egészen új sorozatot is tartogat a gyerekek számára. Az állatkert első epizódja augusztus 19-én 19:50-től látható. Utazz velünk egy minden képzeletet felülmúló állatkertbe, ahol Jürgen a többi csodabogár gorillával együtt elénk tárja a beszélő állatok varázslatos világát! A rappelő teknőcöktől kezdve, a növényevő oroszlánokon át egészen a miniatűr mániákus majmokig minden megtalálható az állatkertben. Ebben a mockumentaryban, vagyis ál-dokumentumsorozatban a Paignton Zoo lakóinak mindennapjait követhetjük nyomon. A szórakoztatva tanító sorozat narrátora az állatkerti lakók életének közvetítése mellett magukat az állatokat is megszólaltatja.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott